Новини про зірок
Подобається

Жертва пластики: Раміна Есхакзай показала фото до пластичних операцій (ФОТО)

27/11/2016     Автор: Яна Романська
Жертва пластики: Раміна Есхакзай показала фото до пластичних операцій (ФОТО)

Красуня Раміна Есхакзай в 9 випуску шоу Холостяк 5 зізналася Сергію Мельнику в тому, що робила пластичні операції. Розкрити таємницю фіналістці довелося через суперниць, які зробили все можливе, щоб вивести її на чисту воду.

Правда, Раміна довго відмовлялася і відмовлялася визнавати цей факт, але при індивідуальному спілкуванні з головним Холостяком розкрила всі карти, передає Корупція.Стар

Ось, що розповіла Раміна Есхакзай Сергію Мельнику з приводу своїх операцій: 

«Я довго думала, говорити тобі чи ні. Так як ти знаєш, що теми пластичних операцій найбільш обговорювані, і звинувачення в тому, що людина красива завдяки хірургічному втручанню, будуть присутні, я прийняла рішення тобі зізнатися. Я тебе обманула. Я робила пластичні операції».

За словами дівчини, їй довелося видалити грудочки Біша. Це припухлості, які утворюються в районі щічок у дітей. З віком вони проходять, але іноді цього не відбувається і доводиться звертатися за допомогою до хірургів. Саме так, за визнанням Раміни, було в її випадку.

«Після процедури овал обличчя згладжується, ніс починає здаватися більше. Лікар допоміг вирішити і цю проблему хірургічним шляхом. На цьому все», — розставила всі крапки над« і Раміна.

ramina-holostyak-5 ramina-holostyak-5-2 ramina-holostyak-5-3