Новини про зірок
Подобається

У Мережу потрапили шокуючі фото чоловіка Одеської Барбі (ФОТО)

27/11/2016     Автор: Яна Романська
У Мережу потрапили шокуючі фото чоловіка Одеської Барбі (ФОТО)

Про Одеську Барбі Валерію Лук'янову ЗМІ пишуть багато і з інтересом. А сама красуня без слави й уваги життя своє просто не уявляє. Як би не намагалася дівчина-лялька довести всім, що її краса — натуральна, пластичні хірурги давно говорять, що над її зовнішністю попрацювали професіонали.

У мережі навіть "гуляє" цифра: на пластику Одеської Барбі витрачено близько 800 тис.дол. Чи так це насправді — ми не знаємо, а Лук'янова говорити не поспішає, передає Корупція.Стар

Одне відомо точно: сама красуня не працює, а живе за рахунок свого чоловіка. Так хто ж він, людина, яка купила собі живу ляльку?

Лук'янова не приховує, що має значення, але акцент на цьому робити не поспішає. Навіть на своїй сторінці в соцмережі посилання дає практично на всю рідню, але сімейний стан красуні при цьому — приховано.

Проте, громадськість вже давно дізналася ім'я того, хто платить за незліченні поїздки Лук'янової по світу, дорогі костюми, тонни косметики і т.д. Чоловіка Барбі звуть Дмитро Шкраб, і він далеко не Кен, але за статусом на дядечка Скруджа цілком потягне. Це, звичайно, якщо говорити мовою диснеївських мультиків.

Шкраб — співвласник ТОВ "Група компаній" Главстрой ". Як на форумах пишуть місцеві жителі, саме ця компанія займалася зведенням практично всіх новобудов Одеси.

482814 673181 795053