Зіркові скандали
Подобається

Ганьба на всю країну: 53-річна Лоліта задерла спідницю і засвітила рожеві труси на сцені «Золотий грамофон» (18+)

26/11/2016     Автор: Яна Романська
Ганьба на всю країну: 53-річна Лоліта задерла спідницю і засвітила рожеві труси на сцені «Золотий грамофон» (18+)

Лоліта Мілявська вже багато років епатує публіку своїми яскравими образами і екстравагантною поведінкою

На врученні премії «Золотий грамофон 2016», що пройшла 19 листопада в «Олімпійському», зірка почала хвацько танцювати прямо на сцені, продемонструвавши тисячам глядачів свою нижню білизну, передає Корупція.Стар

Можливо, помилка Лоліти могла б залишитися практично непоміченою і трусики зірки розглянули б тільки глядачі в першому ряду, але уважний Барі Алібасов поділився відео з конфузом колеги в своєму Instagram, іронічно підписавши його: 

«Лоліта показала все, чим багата». 

У співачки при такому розкладі не залишилося можливості приховати свою помилку, а шанувальники тут же кинулися обговорювати нижню білизну кумира. 

На записі видно, що Лоліта, отримуючи премію, вирішується виконати пісню. «Я ж мала хоча б плаття поміняти», — каже артистка, задираючи спідницю наряду, і починає співати. «Ні, не треба слів, не треба паніки, це мій останній день на «Титаніку». Ось і вся любов, знімаю батіки, це мій не останній день в акробатиці!», — Виконала артистка уривок зі своєї композиції, ефектно підстрибнувши в кінці. 

Під час виступу зірки в залі чулися смішки глядачів, що спостерігають за блискучими з-під спідниці рожевими трусами Лоліти. Були трохи в шоці і стоять поруч на сцені Алла Духова і Борис Моїсеєв. Однак саму співачку невеликий конфуз не збентежив і сцену вона покинула як ні в чому не бувало, з гордо піднятою головою.

1480098318_2