Новини про зірок
Подобається

Малолітній син відомої співачки став наркоманом (ФОТО)

24/11/2016     Автор: Катерина Гук
Малолітній син відомої співачки став наркоманом (ФОТО)

Нагадаємо, що тривалий час батьки судилися за право опіки над їхнім спільним сином. Тепер син зірки знову опинився під пильною увагою преси: сьогодні стало відомо, що зоряний спадкоємець був заарештований за вживання наркотиків, передає Корупція.Стар

16-річний Рокко Річі був заарештований представниками закону за зберігання забороненої речовини, а повідомили співробітникам поліції про згубну пристрасть Рокко сусіди, котрі помітили сина співачки і режисера "з самокруткою" біля його будинку в Лондоні, де він нині живе з батьком Гаєм Річі.

0508_f0a1756ce3f39aa0f971ccd7f996a191

Втім, після спілкування з кваліфікованими фахівцями, які працюють з проблемними підлітками, Рокко відпустили під заставу.

Нагадаємо, що з грудня минулого року і до вересня 2016-го Мадонна і Гай Річі судилися за право опіки над їхнім спільним сином. Тоді, провівши різдвяні канікули у батька в Великій Британії, Рокко не захотів повертатися до Нью-Йорка до матері, що сильно образило зірку.

Незабаром після цього, не зумівши повернути Рокко додому, співачка подала відразу кілька судових позовів, причому і в США, і в Англії. Однак своє спілкування мати і син не припиняли. У вересні ж стало відомо, що Мадонна програла суд.