Дочка Бейонсе і Джей Зі вирушить до школи за 19 тисяч доларів (ФОТО)

24/11/2016     Автор: Катерина Гук
Дочка Бейонсе і Джей Зі вирушить до школи за 19 тисяч доларів (ФОТО)

Для того щоб Блу Айві змогла ходити до престижної школи, зоряне сімейство вирішило перебратися з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса, передає Корупція.Стар

Бейонсе і Джей Зі вибрали для своєї дочки висококласний приватний навчальний заклад вартістю $ 19 тисяч на рік. Для того щоб чотирирічна Блу Айві змогла ходити до престижної школи, зоряне сімейство вирішило перебратися з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса.

До слова, цю школу зоряній парі порадила Гвінет Пелтроу. За словами інсайдерів, Гвінет так розхвалювала рівень життя для дітей в Лос-Анджелесі, що Бейонсе і Джей Зі вирішили переїхати туди, щоб у їх дочки було все найкраще.

"Гвінет розповідала їм, що якість життя у дітей в Лос-Анджелесі значно краща. Це підштовхнуло Бейонсе і Джей Зі до переїзду – вони роблять все для Блу Айві", – повідомляє інсайдер.

Також наголошується, що в новому навчальному закладі є особлива програма. Її відрізняє індивідуальний підхід до кожної дитини. Втім, Бейонсе і її чоловік і без того нічого не шкодують для своєї дочки. Кілька років тому батьки презентували своєму чаду ляльку Барбі вартістю $ 85 тис. Лялечка прикрашена виробами з білого золота з діамантами і 160-ма дорогоцінними каменями. Чотирирічну доньку Бейонсе і Джей Зі часто називають найстильнішим малятком: Блу Айві весь час одягається в дорогі і яскраві вбрання, а частенько і зовсім копіює стиль мами. Але нещодавно зоряна дитина побила усі рекорди: малятко вийшло в світ в кутюрній сукні Mischka Aoki вартістю $ 10 тисяч, а доповнило образ діадемою і кросівками Giuseppe Zanotti.