Новини про зірок
Подобається

Зовсім інша: Ірина Білик, після чергової пластики, нарешті стала схожою на жінку, а не на Майкла Джексона (ФОТО)

22/11/2016     Автор: admin
Зовсім інша: Ірина Білик, після чергової пластики, нарешті стала схожою на жінку, а не на Майкла Джексона (ФОТО)

Ірина Білик анонсувала вихід нового кліпу на пісню «Чарівники». 46-річна співачка з'явиться в відео в абсолютно новому образі і помітно помолодшала, передає Корупція.Стар

Тільки презентувавши свою нову пісню «Чарівники», автором якої стала шанувальниця творчості співачки з Черкас під псевдонімом Лампочка, Ірина Білик негайно випускає на неї кліп. У мережі вже з'явився його 20-секундний тізер.

bezyimyannyiybezyimyannyiy

Прем'єра повної відеороботи відбудеться в перший день зими — 1 декабря.Режіссером нового кліпу Ірини Білик став 23-річний український кліпмейкер Юрій Двіжона (Dvizhon), який заради зйомок спеціально прилетів з США, де зараз живе і працює. Ірина та Юрій познайомилися особисто всього за чотири дні до початку зйомок. До цього, розділені океаном, вони спілкувалися і обговорювали всі ідеї за допомогою інтернету.

«Наша перша зустріч наживо відбулася всього за чотири дні до самих зйомок. Спочатку я надсилав їй свої ідеї поштою з Америки, і процес підготовки до зйомок почався навіть без нашого особистого знайомства. Мені дуже приємно розуміти, що моя ідея настільки сподобалася Ірині, що, спілкуючись через океан, вона довірила мені знімати кліп », — розповідає режисер.