Співачка Аліна Астровська розповіла, як несподівано вийшла заміж

21/11/2016     Автор: Яна Романська
Співачка Аліна Астровська розповіла, як несподівано вийшла заміж

Аліна Астровська, нещодавно покинула групу Real O, вийшла заміж за чоловіка, з яким її познайомила педагог по вокалу.

Про подробиці знайомства і про те, чому весілля зіграли таємно, Аліна Астровська розповіла в інтерв'ю «Обозревателю», передає Корупція.Стар

«Нас познайомила спільна подруга, мій педагог по вокалу, якій я дуже довіряю. Тому, коли вона запропонувала випити чаю після роботи з незнайомим чоловіком, я все ж погодилася. А цей «чай» вилився в дуже довгу розмову і плавно перейшов в прогулянку по нічному місту. Потім знову було цікаве спілкування. Зустрічей у нас було небагато, але ми часто зідзвонювалися і дуже багато говорили. Я зрозуміла, що у нас з ним спільні цінності. З побоюванням, не поспішаючи пускала його в своє життя. Докопувалася до самих глибин його душі і дуже раділа тому, що там знаходила», — поділилася Астровська.

Розповідаючи про свого обранця, співачка зазначила, що він — людина непублічна, уникає світських раутів:

«Він каже, ви один у одного питаєте «Як справи?», Як ніби за хвилину можна дізнатися, що насправді у людини нового», — розповіла Астровська.

Своє рішення зіграти весілля з мінімальною кількістю гостей Аліна пояснила тим, що у неї «все було дуже голосно» на проекті «Герої & Коханці».

«А зараз той момент, коли мені хочеться накопичувати своє, потаємне. На нашому весіллі все було просто — тільки для нас двох. Ми навіть думали батьків не запрошувати, але потім вирішили, що це занадто», — додала співачка.