Зіркові скандали
Подобається

Зіркові скандали: Вона могла бути його мамою, а стала палкою коханкою (ФОТО)

18/11/2016     Автор: admin
Зіркові скандали: Вона могла бути його мамою, а стала палкою коханкою (ФОТО)

Йому дев’яносто, а їй тридцять! Їй під шістдесят, а він щойно розміняв третій десяток. Вона могла бути його мамою,  а стала палкою коханкою, передає Корупція.Стар

Хью Хефнер і  Крістал Харріс
Любов, метелики і все таке. І нічого, що різниця цілих 60 років! Це не мильні опери, де дорослий дядечко закохується у молоду красуню. Це солідний дідусь підчепив на гачок внучечку. Мабуть, все тому, що Хью Хефнер, засновник «PlayBoy», ще дуже навіть нічого. Тримається добре. От красуня Крістал і не проти розділити з ним ліжко. Звичайно ж, це любов! Як же не любити 45 мільйонів зелененьких?

Кетрін Зета Джонс і Майкл Дуглас
Беззаперечно, одна з найкрасивіших пар Голівуду. Вона стильна і красива жіночна! Він – впевнений у собі, успішний актор, з надзвичайно звабливими очима. І все було б нічого, та вона йому в доньки годиться, бо молодша за зіркового  обранця на 25 років! Певно, красунчиків рівних за віком  Кетрін Голлівуд не виростив. Всі говорили, що жінка вийшла заміж за Дугласа тільки через товстий гаманець. Та пара переконувала, що це доля! У пари є все: нерви, сльози, пристрасть! Все, крім холодного розрахунку і байдужості.

Шерон Стоун і Мартін Мікка
У цієї парочки все навпаки. 58-річна зірка закохала в себе не 90-річного дідуся, а вдвічі молодшого хлопчика. 29-річний Мартін Мікка, успішний манекенник і модель, мрія усіх дівчат з 13 до 35! Та обрав він собі мамусю – Шерон Стоун. Пара познайомилася у 2012 році на вечірці Vogue, а з вечірки вже закохані пішли разом. При цьому, в одному напрямку – у номер готелю!  Так і почався вир пристрасті!