Зіркові скандали
Подобається

Джолі після скандального розлучення з Піттом вирішила змінити орієнтацію (ФОТО)

18/11/2016     Автор: admin
Джолі після скандального розлучення з Піттом вирішила змінити орієнтацію (ФОТО)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі розчарувалася в чоловіках після гучного скандалу на тлі розлучення з чоловіком актором Бредом Піттом, передає Корупція.Стар

Як повідомляють західні ЗМІ з посиланням на джерело в оточенні зірки, в майбутньому актриса має намір вступати в романтичні відносини тільки з жінками.

За даними журналістів Radar Online, після розставання з чоловіком красуня відновила спілкування з  моделлю Дженні Шиміцу. З цією дамою Джолі мала зв'язок ще в 1990 році. Також джерело видання, близьке до актриси, зазначило, що багато хто з її оточення думають, що в підсумку вона все-таки змінить орієнтацію.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом 19 вересня, нібито після того, як він під час п'яної сварки з нею вдарив одного з їхніх синів. Однак тест на алкоголь в його крові виявився негативним, видання Radar Onlinу оприлюднило запис з борта літака, де нібито і стався конфлікт, яка підтверджує невинуватість Пітта. На даний момент актор бореться за право опіки над дітьми.