Новини про зірок
Подобається

Співачка Ассоль розкрила таємницю сценічного імені (ФОТО)

17/11/2016     Автор: Яна Романська
Співачка Ассоль розкрила таємницю сценічного імені (ФОТО)

Вже більше сімнадцяти років співачка носить цей псевдонім, вважаючи його своїм другим ім'ям.

Співачка Ассоль (Катя Гуменюк) на сторінці в соцмережі зізналася, що давно стала одним цілим зі своїм псевдонімом та розповіла історію створення сценічного імені, передає Корупція.Стар

Своє сценічне ім'я «Ассоль» Катя взяла в п'ять років, коли в її репертуарі з'явилася пісня «Червоні вітрила». Вже більше сімнадцяти років співачка носить цей псевдонім, вважаючи його своїм другим ім'ям.

«Ім'я Ассоль — це частина мене, моя історія. Напевно, я вже зрослася з ним. Ім'я стало для мене таким же рідним, як і Катя», — каже 22-річна співачка.

У 2002 році відбувся перший сольний концерт проекту «Ассоль». Зараз в репертуарі співачки велика кількість пісень, в тому числі і на українській мові. Відеокліп на останню «Один єдиний раз» був знятий на Західній Україні.

«Я обожнюю Західну Україну. Мене надихає місцева природа, гори. Відеокліп на мою нову пісню «Один єдиний раз» ми зняли на Західній Україні, в неймовірно мальовничій місцевості, в селищі Урич, який розташований на території Національного парку «Сколівські Бескиди». Щоб відобразити божевільну красу сходу сонця, знімальний день команда починала о другій годині ночі і працювала більше трьох діб з денними перервами», — розповіла Ассоль.