Новини про зірок
Подобається

Переможниця «МастерШеф» вперше показала маленьку дочку (ФОТО)

17/11/2016     Автор: Яна Романська
Переможниця «МастерШеф» вперше показала маленьку дочку (ФОТО)

Ольга Мартиновська показала свою маленьку Віру.

Незважаючи на те, що Ольга Мартиновська дуже рідко ділиться в соцмережах знімками зі свого сімейного архіву, на днях ми все ж змогли побачити, як підросла її донька Віра, яку зірка народила навесні цього року, передає Корупція.Стар

В кінці березня цього року переможниця "МастерШеф 3" Ольга Мартиновська вперше стала мамою, подарувавши своєму чоловікові Івану Кобець дочку, яку щасливі батьки назвали Вірою.

27-річна кулінар і фуд-продюсер, як і багато знаменитих матусь, намагається оберігати своє сімейне щастя від сторонніх очей, тому з моменту народження дівчинки Ольга майже не ділилася її знімками в Мережі.

Виправити цю "несправедливість" вирішила подруга Мартиновської, телеведуча Надія Матвєєва, розмістивши на своїй сторінці в Facebook спільне фото з малятком і її мамою.

— Олечка Мартиновська не проти, щоб маленькій Вірі милувалися добрі люди. Уявляєте, Вірочка вперше спробувала лимон. І їй дуже сподобалося. Спасибі малюкам, вони відкривають нам світ по-новому, — написала Надя Матвєєва в своєму блозі.

1479324486_mart1