Зіркові скандали
Подобається

Гвінет Пелтроу готова покинути нареченого заради колишнього чоловіка (ФОТО)

17/11/2016     Автор: admin
Гвінет Пелтроу готова покинути нареченого заради колишнього чоловіка (ФОТО)

Через три місяці після офіційного розлучення пара вирішила почати все спочатку, передає Корупція.Стар

Занадто дружні стосунки з колишнім чоловіком і батьком двох дітей голлівудської актриси Гвінет Пелтроу Крісом Мартіном не залишають їй шансу на роман з Бредом Фалчуком. Через три місяці після офіційного розлучення пара вирішила почати все спочатку.

Весь цей час, що минув з дня розставання, Гвен і Кріс залишалися дуже близькі. Пелтроу вдалося розірвати відносини Мартіна з голлівудською актрисою Дженніфер Лоуренс. Після розлучення пара ще не розпродала спільне майно, і, судячи з усього, вже не стане цього робити.

"І Гвен, і Кріс пробували почати життя спочатку з іншими партнерами, але у них нічого не виходить. Їй дуже не вистачає його компанії. У них був богемний шлюб, який вдалося тримати на плаву тривалий час. Тепер Гвінет почала шкодувати, що розлучилася з чоловіком – ініціатива розлучення належала їй", – кажуть інсайдери.

Джерела стверджують, що відносини Гвінет і Фалчука не складаються. Спершу вони сварилися через те, що Бред не поспішає розлучатися з дружиною, а у вересні він навіть не поїхав до Мексики відсвяткувати день народження Пелтроу. А ось з Мартіном у Гвен "все ще може зростися". "Між ними неймовірна хімія. Так було з їхньої першої зустрічі і так залишається і зараз, все може бути", — повідомляють інсайдери.