Зіркові скандали
Подобається

Ганьба: У Ані Лорак «лопнула» сукня, під якою не було бюстгальтера (ФОТО)

17/11/2016     Автор: Яна Романська
Ганьба: У Ані Лорак «лопнула» сукня, під якою не було бюстгальтера (ФОТО)

Ані Лорак і Емін незабаром порадують шанувальників спільним кліпом на композицію "Проститься" (автор музики і слів – Максим Фадєєв і Ольга Серябкіна). Режисером виступив Алан Бадоєв.

На сторінках в Instgaram зірки поділилася ексклюзивними кадрами, передає Корупція.Стар

На одному зі знімків Кароліна позує в короткій блискучій сукні в компанії Бадоєва і Еміна. Ані вирішила відмовитися від звичної зачіски і постала на зйомках з модним пучком.

На знімальному майданчику також побував продюсер і композитор Максим Фадєєв. "Заїхав на знімальний майданчик до Еміна і Кароліни! Йдуть зйомки кліпу на пісню "Проститься". Режисером кліпу виступилв дуже талановита людина – Алан Бадоєв. Напевно це буде гарна історія. Зовсім далеко стоїть Алан скромно, Емін намагається мені викликати таксі, а Кароліна про щось дуже серйозно задумалася! Мені було дуже приємно вас всіх побачити. Дякую за тепло", – підписав кадр Фадєєв.

Підписники з нетерпінням чекають презентації нової відеороботи: 

"Плаття знайоме, у Лободи схоже", "Ідеальний образ", "Ого, на задньому плані ванна", "Яка ви шикарна", "Ура знову Бадоєв. Це буде шик", "Як завжди на висоті", "Сукня сукнею не назвеш, та й кофтою, жахливо коротка, та й не красива", "Буде, щось нереально гарне", – прокоментували користувачі.

1_1282 2_642