Зіркові скандали
Подобається

Лариса Гузєєва вигнала сина з дому (ФОТО)

16/11/2016     Автор: admin
Лариса Гузєєва вигнала сина з дому (ФОТО)

Актриса і телеведуча сказала синові: "Збирай валізу!" Вона хоче відпочити, передає Корупція.Стар

Первістку актриси і телеведучої Лариси Гузеевой Георгію 25 років. Мати давно хотіла його одружити. "Я його буквально виганяла, говорила:" Збирай валізу! "Син зустрічається з дівчиною сім років. Вони хочуть бути разом і жити окремо", — розповіла Гузєєва.

"Відпустила його на раз. І тепер з радістю чекаю їх по неділях в гості. Та й то, коли приїжджають, весь час дивлюся на годинник, прошу не затримуватися. Поїли — додому. Я ж теж хочу відпочити. Народила його для себе, для щастя, потетешкалась до повноліття, а зараз тільки з боку спостерігаю. І це нормально, так має бути. Дочка, коли лаємося, пише мені СМС: "так-так, я пам'ятаю. 18 років, а далі … "- і смайлик у вигляді літака"

Діти Гузеевой закінчили звичайні школи, і вона, як зізнається, жодного разу за них не клопотала. "Репетитори, стусани, позбавлення гаджетів. Ніяких задаріваній, пустощів. І ось результат: одна дитина з 19 років сам заробляє на життя, а зараз водить нас по ресторанах і суне молодшій сестрі гроші на кишенькові витрати. Друга самостійно в 16 років здала ЄДІ" , — розповіла Лариса.

1479297731_1

Дочка не побажала продовжувати акторську династію. "Привела її до ВДІКу до тітки Тамари Акулової і дядькові Сашку Михайлову. Дочка моментально заявила, що це ні разу не її. Ми для неї петрушки малоосвічені, вона відноситься до акторів з іронією", — зазначила Гузєєва.
Перекладач Google для компаній:Translator ToolkitІнструмент перекладу веб-сайтівПошук на світовому ринку