Ексклюзив: співачка Руслана вперше показала свій розкішний особняк (ФОТО)

16/11/2016     Автор: admin
Ексклюзив: співачка Руслана вперше показала свій розкішний особняк (ФОТО)

"Дикунка" вітчизняного шоу-бізнесу Руслана Лижичко не любить розкіш та гламурні цяцьки. Натомість обожнює прибиратися у своєму помешканні та готувати коханому борщі. Зараз співачка разом з продюсером та чоловіком в одній особі — Олександром Ксенофонтовим — облаштовують двоповерховий "будиночок", передає Корупція.Стар

"Про такий будинок ми з чоловіком все життя мріяли. Хоча тут ще дуже багато треба зробити", — почала про свої хороми розповідати Руслана.

Зіркове подружжя придбало хатинку ще у 2007-му році, але й досі ніяк не доведе все до ладу.

Наразі повністю готові обидва поверхи, а от про підвальний "рай" з сауною та басейном артистка та продюсер лише мріють.

"Ми ж весь час у роз'їздах. Тому наше будівництво затягнулося. Власне, ми сюди навіть речі не перевезли — так, лише дрібниці", — розповіла співачка.

0040_5 0609_2 1994_4 6109_1

А от тримати себе у хорошій фізичній формі Руслана має де вже зараз. Так, на другому поверсі будинку є спортзал, танцювальний зал та дві студії. Тож працювати співачка може, не виходячи з дому.

Перший поверх Ксенофонтов та Лижичко зробили жилим. Тут знаходять кухня, спальня, вітальня з комином.

"Мій улюблений куток біля комину. Можу розпалити його і влітку. Це так романтично", — з посмішкою сказала Руслана.

Є у будинку співачки й спеціальний куточок для м'яких іграшок. Їх вона традиційно привозить своєму коханому з кожної поїздки.

"Обожнюю іграшки! І мрію про дітей. Гадаю, перш ніж малюки почнуть тут бігати, я всі кімнати заставлю іграшками", — розповіла про свої мрії артистка.

Ну а поки дітей ще немає, Руслана сама насолоджується улюбленими мультфільмами. У її хіт-параді лідирують "Корпорація монстрів", "Мадагаскар" та "Воллі".

Окрім любові до штучних звіряток та казкових персонажів, співачка обожнює прибиратися в будинку та готувати коханому Саші їжу.

Щоб догодити чоловікові, артистка навіть навчилася заливати холодець, варити борщ, смажити сирники та пекти хліб в електропічці.

"Люблю Сашку дуже! Відчуваю, що ця людина живе для мене! Заради мене і мною", — зізналася Руслана, яка вже 14-років живе разом з Ксенофонтовим.

"Він мене часто балує. Наприклад, ввечері можу сказати, що хочу чогось такого.. а вдома цього немає. Упс, і Сашка тут же стрибає до машини і привозить. Як після цього його не кохати!", — хвалиться артистка.