Новини про зірок
Подобається

Дуже схудла Анфіса Чехова одягнула спокусливу прозору піжаму без нижньої білизни, накинувши на плечі халатик (ФОТО)

16/11/2016     Автор: admin
Дуже схудла Анфіса Чехова одягнула спокусливу прозору піжаму без нижньої білизни, накинувши на плечі халатик (ФОТО)

Телеведуча Анфіса Чехова порадувала прихильників фото у піжамі. Цього разу зірка запостила знімок, на якому хизується стрункими ніжками у шовковому комплекті, передає Корупція.Стар

735131_1_w_590

"Нездійсненна поки моя мрія: весь день валятися в ліжку! Дивитися романтичні комедії, і, як водиться у нас у дівчаток, ридати над ними, сміятися ….їсти що-небудь смачне, прямо в ліжку, і запивати все шампанським. І, бажано що б поруч подружки в піжамках. До речі, собі піжаму, до випадку здійснення моєї мрії, я вже прикупила. Ми жінки, народжені, щоб кутати своє тіло в шовку! І на менше я не согласна", — підписала фото Чехова.

Раніше телеведуча поділилася з прихильниками в соцмережі фото з особистого життя, відпочинку і навіть примірочних. Цього разу красуня запостила знімок, на якому приміряє нові джинси.

"Хто після закриття магазину продовжує міряти джинси, відсилаючи подрузі ось такі фото з питанням "Брати ???", і кого ненавидять вже продавці, які мріють про тепле ліжко…той Я", — підписала світлину Чехова.

Прихильники були вражені тим, як схудла зірка. "Стройняшка", "Я вражена, а ви на правильному харчуванні чи спортом займаєтесь:", цікавляться фанати.