Вікторія Дайнеко приміряла на себе сімейні труси (ФОТО)

15/11/2016     Автор: admin
Вікторія Дайнеко приміряла на себе сімейні труси (ФОТО)

29-річна Вікторія Дайнеко часто з'являється в різних еротичних образах на сторінках чоловічих журналів. На цей раз дівчина здивувала своїх шанувальників, примірявши на себе сімейні труси, передає Корупція.Стар

Днями переможниця п'ятого сезону «Фабрики зірок» розмістила в своєму Instagram Селфі в чоловічих трусах. Чоловік Вікторії Дмитро Клейман не відразу оцінив незвичайний образ своєї дружини. Особливо його цікавило походження сімейних трусів. Як з'ясувалося, Дайнеко помилково придбала чоловіча білизна, прийнявши їх за звичайні домашні шорти. На думку співачки, такий предмет домашнього гардеробу повинен був ідеально вписатися в її інтер'єр. В результаті подружжя дозволили дану ситуацію без скандалу, і навіть разом посміялися над нею.

w460-40-6

Незвичайний пост Вікторії Дайнеко викликав величезну кількість позитивних коментарів від її передплатниць. Багато поділилися з дівчиною аналогічними ситуаціями, що відбувалися в їхньому житті, а деякі відзначили, що часто використовують чоловічі труси в якості одягу для сну, оскільки вони відрізняються своєю легкістю і зручністю.

Пара одружена в 2006 году, и через п'ять років Розлуч. Відомо, что Вікторія Мартинюк в 2013 году знову Вийшла заміж и народила нінішньому чоловікові сина. На курорті Пономарьов-старший и Пономарьов-молодший радіють шторму, а під вечір катаються на скейтбордах.