Новини про зірок
Подобається

Таємницю розкрито! Жанна Бадоєва розповіла шокуючу правду про свого нового чоловіка (ФОТО)

13/11/2016     Автор: Яна Романська
Таємницю розкрито! Жанна Бадоєва розповіла шокуючу правду про свого нового чоловіка (ФОТО)

Колишня дружина Алана Бадоєва Жанна, яка три роки тому вийшла заміж за італійця українського походження Василя Мельничина і разом з дітьми — Борисом і Лолітою — переїхала жити в сонячну Італію. 

Телеведуча розповіла про зміни в її житті після переїзду, передає Корупція.Стар

"Я дуже сильно змінилася поруч з ним, — розповіла Жанна Бадоєва в інтерв'ю Viva про свій стан нової дружини. — По-перше, я ж істерична жінка і дуже хаотична. Поруч з ним я стала більш спокійною, розміреною. Коли я починаю істерити з будь-якого приводу, Вася говорить: "Не переживай, в результаті все буде добре". і ця його філософія передалася мені. Ще я стала економно витрачати воду і стежити за тим, чи вимкнене світло. Раніше я цього ніколи не робила: йдучи з готелю, могла залишити включеним телевізор, світло. Але в Європі зовсім інше ставлення до цього питання. Василь ретельно стежить за витратою світла і води, причому робить це не з метою особистої економії, а усвідомлено, з точки зору заощадження ресурсів Землі".

Жанна Бадоєва зізналася, що її чоловік має хороше почуття гумору і добре серце

"І мені цього абсолютно достатньо. Романтичним бути дуже легко, а ось займатися будинком, сім'єю, дітьми, ходити на батьківські збори, робити домашні уроки — це більш важливий показник людини, ніж просто подаровані квіти", — поділилася Бадоєва.

В Італії телеведуча відчуває себе максимально комфортно і повертатися в Україну не планує.

"Наш життєвий уклад пов'язаний з тим, що я багато їжджу. Тому, коли я приїжджаю, мені хочеться побути вдома. І всім доводиться під мене підлаштовуватися. Я багато часу проводжу вдома, але на вихідні Вася все одно витягує мене кудись. Ми дуже любимо суспільство один одного, більше, ніж галасливі компанії. Коли я приїжджаю додому, домашні відразу ж питають: "Ну що, куди ми їдемо?" А я нікуди не хочу: вже третій рік я живу в Італії — це країна, з якої я взагалі не хочу їхати", — розповіла телезірка.

24521315_1