Новини про зірок
Подобається

Країна в шоці: несподівано помер учасник проекту «Голос» (ФОТО)

13/11/2016     Автор: Яна Романська
Країна в шоці: несподівано помер учасник проекту «Голос» (ФОТО)

У Москві помер учасник проекту «Голос» Андрій Давідян. Про це повідомив представник співака Юрій Денисов.

За його словами, 60-річний артист помер після ішемічного інсульту, в результаті якого він впав у кому. Давідян помер, незважаючи на зусилля лікарів лікарні, передає Корупція.Стар

Відомо, що співак нещодавно вже проходив курс лікування.

Вчора Давідян потрапив з інсультом в реанімацію Боткінської лікарні.

Як стало відомо, вчора один з найяскравіших учасників проекту "Голос" потрапив в реанімацію. Андрій Давідян відчув себе погано. Його тут же відвезли в одну з московських лікарень, де були змушені підключити до апарату штучної вентиляції легенів. Виявилося, інсульт. На жаль, стан за добу не поліпшився — трапився набряк мозку, з коми вийти не виходить. На даний момент прогноз не самий втішний, але ми віримо, що Андрій ще побореться.

Нагадаємо, Андрій Давідян відомий по своїй роботи з групами "СВ", "Рок-ательє", "Високосний рік", брав участь у записі пісні "Замикаючи коло" з Олександра Градського, Жанною Агузарової і т.д. Для масового слухача він відкрився в другому "Голосі", коли до нього на сліпих прослуховуваннях обернулися всі наставники. Він, здивувавши всіх, пішов ні до своїм давнього знайомого — Олександр Градський і Леоніду Агутіну, а в команду Пелагеї. Був одружений тричі, зараз його щастя складає дизайнер Вікторія Колос.

full-1479020116

А ще недавноу учасник проекту "Голос" Андрій Давідян говорив: "Дасть бог, ще трошки посопротівлялась … Люди впізнають на вулиці, і це приємно. Для них «Голос» — це шоу, гра, а для мене — відповідальність. Я не можу підвести людей, які за мене вболівають … "