Новини про зірок
Подобається

Даша Астаф’єва виходить заміж: фанати оніміли від нареченого зірки (ФОТО)

13/11/2016     Автор: Яна Романська
Даша Астаф’єва виходить заміж: фанати оніміли від нареченого зірки (ФОТО)

Співачка ексклюзивно в програмі «Зірковий шлях» зізналася, що нарешті зустріла чоловіка, якого так довго шукала.

Натуральна та ефективна косметика.Купуйте тут!

У програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна», яка виходить в ефір по буднях о 9:15 з ведучими Олександром Скічко та Альоною Вінницькою, співачка Даша Астаф'єва розповіла про те, як змінилося її життя після появи в ній коханої людини, передає Корупція.Стар

Популярна українська співачка Даша Астаф'єва довгий час була самотня і не раз згадувала, що розчарувалася в коханні. Але навесні 2016 року Даша з'явилася на святковій вечірці своєї подруги Маші Фокіної в супроводі чоловіка. Виявилося, що цей таємний незнайомець — коханий Даші Артем Кім.

За словами Даші, Артем — людина невідома, але теж зайнята у творчій професії.

«Зараз я поруч з чоловіком, яким я пишаюся і якого мені вперше в житті не хочеться ні від кого приховувати. Мене переповнює гордість, коли я йду з ним за руку. Я захоплююся ним і дуже люблю. Думаю, що всі зміни в моїй душі видно з боку. Так, я щаслива!», — Поділилася c журналістами каналу« Україна »Даша.

Співачка розповіла, що зараз у них з Артемом дуже теплі і довірчі відносини, і вона як ніколи щаслива. За словами Астаф'євої, вони вже почали говорити про дітей і будувати плани на майбутнє.

18513_281247_1470731364 24198453