Новини про зірок
Подобається

«Мама казала»: Оля Полякова присвятила українським політикам пісню (відео)

11/11/2016     Автор: admin
«Мама казала»: Оля Полякова присвятила українським політикам пісню (відео)

Сингл став першою україномовною піснею в репертуарі артистки і презентований в дні вступу в силу закону про квотування, передає Корупція.Стар

Оля Полякова представила студійну версію іронічного синглу "Мама казала". Пісня вже встигла стати хітом концертної програми "Краще, найкраще та дуже найкраще", з якою співачка об'їздила Україну.

Автором пісні є лідер популярної в 90-х групи "The Вйо" Мирослав Кувалдін. Свій новий сингл Полякова несподівано для всіх присвятила українським політикам. Понад півроку артистка виконувала трек "Мама казала" на тлі портретів відомих політиків, що танцюють.

"В рамках мого весняного туру ми представили новий номер і нову україномовну пісню "Мама казала". Це іронічна пісня про, здавалося б, розчарування в любові, але в ній можна також знайти і метафору на адресу наших політиків. Там є такі слова – відоме українське прислів'я: "Не для тебе мама квiточку ростила", вони спрямовані політикам, які кружляють нашу Україну, як дівчину, але не люблять її по-справжньому і не можуть зробити її щасливою, а хочуть лише спокусити…" – Прокоментувала Полякова.