Плітки
Подобається

Куди вона пхає руку? Анна Седокова нажахала постільним селфі з коханим (ФОТО)

11/11/2016     Автор: Яна Романська
Куди вона пхає руку? Анна Седокова нажахала постільним селфі з коханим (ФОТО)

Співачка Анна Седокова, яка нещодавно вразила своїх шанувальників завидною розтяжкою, не перестає інтригувати новинами зі свого особистого життя. 

Акція! Великий розпродаж.Знижки до 75% тільки сьогодні.Не пропустіть!

Ні для кого не секрет, що після відносин з хореографом Сергієм Гуманом співачка довго не була на самоті. Подробицями про новий роман Анна поділилася в своєму Інстаграм, передає Корупція.Стар

Анна Седокова знову будує відносини з новими хлопцем, якого не хоче показувати публіці. Відома 33-річна співачка днями поділилася з шанувальниками особистої новиною: зірка посварилася з новим хлопцем. З огляду на те, що у пари все справа йде до весілля (якщо вірити розповіді бабусі колишнього чоловіка Седокової), то хвилювання артистки можна зрозуміти.

Вчора ввечері посварилася з дорогою мені людиною. Вранці прокинулася і зрозуміла, що не хочу нічого нікому доводити. Хочу просто бути з ним разом, — написала співачка.

До слова, багато шанувальників впевнені в тому, що новим бойфрендом співачки виявився 25-річний російський телеведучий Сем Арзуманов. Проте, поки Анна Седокова так і не підтвердила, але і не спростувала цю інформацію.

w460-20-11