Плітки
Подобається

Довгоочікуваний син? Віра Брежнєва показала вагітний живіт (ФОТО)

11/11/2016     Автор: Яна Романська
Довгоочікуваний син? Віра Брежнєва показала вагітний живіт (ФОТО)

Співачка і мама двох доньок Віра Брежнєва не в перший раз змушує шанувальників і пресу запідозрити її в цікавому положенні. Але якщо раніше все припущення про вагітність артистки були безпідставними, то тепер зірка сама поділилася в соціальних мережах знімком, на якому показала свій великий  живіт. 

Знімок, на якому майбутнє материнство Брежнєвої здається очевидним, артистка виклала в Instagram, передає Корупція.Стар

Акція! Великий розпродаж.Знижки до 75% тільки сьогодні.Не пропустіть!

На фото красуня стоїть на тлі моря в купальнику, обіймаючи долонями кругленький живіт. Шанувальники кинулися було вітати кумира зі швидким поповненням в сімействі, але були розчаровані підписом, якій зірка супроводила кадр. 

«У мене немає фото з Трампом і я не вагітна … коротше не в тренді … але зате я вмію надувати живіт ось так. а ви так вмієте? настрій шикарнеий після концерту в Кривому Розі спасибі, мої люди» (Орфографія і пунктуація авторів тут і далі збережені — Ред), — написала Брежнєва, повідомивши тим самим, що третю дитину шанувальники поки можуть не чекати. Фанати були дещо розчаровані і обдурені в своїх очікуваннях, але все ж знайшли в собі сили посміятися над жартом зірки. 

«Від Криворізької шаурми ще не так може роздути», «Ви завжди прекрасні!», «Все зрозуміла, оцінила гумор!», — Повідомили Брежнєвої шанувальники, порадивши, однак, більше так не грати з їхніми почуттями. 

Нагадаємо, нещодавно співачка зізналася, що їй постійно пишуть і питають, чи не чекає вона дитину. Але Віра раз по раз розчаровує шанувальників, відповідаючи, що на даний момент вона не вагітна. 

«Так, це правда, про мене постійно пишуть, що я чекаю дитину. За цей час вже слоненя народилося б! »- Жартує співачка. Віра каже, що навіть не може вийти в світ у вільній сукні — настільки це розбурхує уми її шанувальників. Потік чуток не припиняється ні на секунду. «Якщо раптом вибрала вільне плаття, пишуть — вагітна! Одягла сукню по талії, значить, чекала цю дитину і вже не чекає»- коментує Брежнєва домисли своїх фанатів. 

Нагадаємо, що в минулому році Віра Брежнєва таємно вийшла заміж за продюсера Костянтина Меладзе, з яким була знайома більше 12 років. Церемонія одруження пройшла в далекій Італії, яку так любить співачка. Зараз зірка виховує двох дочок: п'ятирічну Сару і чотирнадцятирічну Соню. У Констатніна Меладзе також дві дочки і син.

1478844541_1111