Новини про зірок
Подобається

Подивіться на ці величезні «очі»: в Оксани Марченко сповзла сукня в прямому ефірі (ФОТО)

10/11/2016     Автор: admin
Подивіться на ці величезні «очі»: в Оксани Марченко сповзла сукня в прямому ефірі (ФОТО)

Виявляється, перший прямий ефір шоу «Х-фактор» на каналі СТБ пройшов не зовсім гладко. Ну яке ж шоу без шоу за лаштунками ?! Про закулісні подробиці першого прямого ефіру Оксана Марченко і розповіла на своїй сторінці в Facebook, передає Корупція.Стар

— Перший ефір сьомого сезону шоу «Х-фактор» під гаслом "Щасливий!" — Позаду. Настрій прекрасний. І це був чудовий день, в якому вирували які "дружні" сили, — пише Оксана Марченко. 

Хочеш бути модним цієї зими? Тисни тутyesyesyes

Спочатку, ще до ефіру, зі сцени упав наш фотограф, і дуже всіх перелякав. Як з'ясувалося, він раніше займався екстремальними видами спорту і вміє професійно падати. А якби не впав, ми б і не знали про його таланти.

1421392185_3

Техніка весь день викидала коники. Те одне не працювало, то інше. Але ми вміємо приборкувати саму непокірну техніку. Без варіантів.

Порадували нашу дружну команду "пригоди червоного плаття" — воно у мене двічі порвалося в прямому ефірі. Раз "допомогли" мої улюблені прекрасні колеги. Другий — сама за цвях зачепилася, трохи не довівши до істерики геніального стиліста Олю Слонь. Але голка з ниткою в її умілих руках творить чудеса. Все пройшло просто блискавично і непомітно для глядачів. А що ж ви хотіли — прямий ефір, він такий!

Пару стресових ситуацій пережили і мега-професіонали стиліст-візажист Андрій Юдін і стиліст-перукар Світлана Корощенко. Але їм не звикати! 13 сезонів роботи зі мною на прямих (і не тільки) ефірах — а це понад 8 років — їх загартували.

Попереду — ще сім щасливих програм! І вже в наступній глядачів чекає сюрприз.