Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко під час навколосвітньої подорожі займалася сексом по Skype за гроші (ФОТО)

07/11/2016     Автор: admin
Регіна Тодоренко під час навколосвітньої подорожі займалася сексом по Skype за гроші (ФОТО)

Телеведуча Регіна Тодоренко провела 8 місяців у навколосвітній подорожі з колегами з проекту "Орел і решка", як до неї залицялися іноземці розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, передає Корупція.Стар

"Почалося все з того, що ми прилетіли у Флоренцію, а італійці великі поціновувачі жіночої краси. Вони починали залицятися, іноді у своєму номері я знаходила квіти, іграшки, цукерки, але я не знала від кого, два рази запропонували вийти заміж, знаючи один одного два дні, це дуже приємно, увага завжди приємна, але я сумувала за своїм нареченим. Дуже важко було, приїжджав всього раз в 4 місяці, секс був по скайпу, — говорить Регіна Тодоренко і додає, чому коханий не кличе її заміж, — він сказав: "поки ти не награєшся, не нагуляєшся і не наподорожуєшся давай так".

У рідній Одесі телеведучу зустрічали з почестями.

"З таранечкою, бичочками, дідусь приготував борщ, котлети, пюре, я так по цьому всьому за 8 місяців сумувала, що не було гарної їжі, не те щоб ресторани це не смачно, просто хочеться звичайної домашньої їжі", — каже Тодоренко.