Новини про зірок
Подобається

Ще одна жертва пластики: Настя Каменських стала копією Аліни Гросу, фанати приголомшені змінами зірки (ФОТО)

02/11/2016     Автор: admin
Ще одна жертва пластики: Настя Каменських стала копією Аліни Гросу, фанати приголомшені змінами зірки (ФОТО)

Іван Маньєро прокоментував, чи вдало українські зірки робили собі операції, передає Корупція.Стар

Пластичний хірург зі світовим ім'ям Іван Маньєро, який виступав експертом в шоу "Операція краса", уважно роздивився відомих українських красунь. На думку Маньєро, Світлана Лобода таки збільшила губи, хоча вона від цього відмовляється, але у лікаря є професійні аргументи.

@kamenskux @miminskux @nkblog

A photo posted by Настя Каменских (@kamenskux) on

"Вуста мають звужуватися по краях. Якщо вони силіконові, то цього звуження немає і губи товсті по всій довжині. Саме це ми тут і бачимо", — прокоментував хірург. У Камалії, каже Іван, губи вдаліші, але теж штучні. Так само як і ніс, і очі, а обличчя зірки пережило не одну ін'єкцію краси.

І, на думку хірурга, дарма. У Анни Седокової Іван Маньєро бачить пластику носа і силіконові груди, які лікар вважає неприродно великими. Найвдаліший приклад пластичної хірургії в українському шоу-бізі, на думку лікаря Маньєро, — це Таїсія Повалій. А найсумніший приклад — Ірина Білик.

"Це обличчя геть утратило свою природність після хірургічних втручань", — сказав хірург про Білик.

Жодна з зірок, чию штучність помітив Маньєро, не погодилася коментувати його вердикт. А природну вроду знаний у Європі пластичний хірург побачив лише в однієї української співачки — Насті Каменських.