Новини про зірок
Подобається

Сергію Притулі розбили голову і травмували око під час жорстокої бійки (ФОТО)

01/11/2016     Автор: admin
Сергію Притулі розбили голову і травмували око під час жорстокої бійки (ФОТО)

За плечима 33-річного Сергія Притули – участь в КВН і українському «Comedy Club», а також в проектах Нового каналу – ранковому шоу «Підйом», скетч-шоу «Файна Юкрайна» (був в цьому проекті не тільки актором, але також – автором і співпродюсером), «КабріоЛіто», «Співай, якщо зможеш», пост-шоу «Пристрасті по ревізору», «Педан-Притула шоу». Зараз Сергія можна бачити в рейтинговому «Хто зверху?», передає Корупція.Стар

zp224_zp05224_int_pritula_02__650x410
Навряд чи хлопчина з тернопільського містечка Збараж припускав, що стане одним з найбільш топових українських телеведучих. Однак це сталося. Хоч по шляху «у телевізор» ким тільки йому не довелося побувати.

Сергій Притула прокоментував інцидент в Англії:

"Що ж до кулаків, то це – останній аргумент у суперечці. По молодості бився часто, але після того, як у Лондоні в бійці мені розбили голову і травмували око (я провалявся чотири місяці в госпіталях, а потім пережив п'ять операцій в київському центрі мікрохірургії ока), став більш розважливо підходити до вирішення конфліктів (посміхається). Зараз маханням кулаками практично не зловживаю. Старший брат забороняє! Василь – адвокат, так що знає, що радить …"