Новини про зірок
Подобається

Сексі-коп Людмила Мілевич вперше показала країні свою доньку-красуню (ексклюзивні фото)

30/10/2016     Автор: Яна Романська
Сексі-коп Людмила Мілевич вперше показала країні свою доньку-красуню (ексклюзивні фото)

Київська красуня-коп Людмила Мілевич, яка вже встигла стати зіркою інтернету, поділилася новими знімками в своєму Instagram, передає Корупція.Стар

На фото 28-річна дівчина, одягнена в короткі джинсові шорти і майку з яскравим принтом, позує разом зі своєю 8-річною донькою, яка, схоже, успадкувала від мами красиву зовнішність.

Відверті знімки співробітниці нової патрульної служби Києва Людмили Мілевич стали дуже популярними в мережі, через що у дівчини-копа виникли проблеми на роботі.

Раніше дівчина-коп також розповіла журналістам трохи про себе і про те, чому вирішила стати поліцейським.

"Мені 28 років. Я маю вищу юридичну освіту — закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю" комерційне і трудове право". Я почала працювати ще під час навчання і в банківській сфері в юридичному відділі пропрацювала більше 5 років. Там я заробляла близько 6-7 тис / міс. у мене є цивільний чоловік, чим він займається, я сказати не можу, але, як ви розумієте, він заможна людина. У нас є семирічна донька, перейшла до другого класу. Дуже пишається мною, каже, що мама-коп — це круто! Коли я вирішила піти в поліцію, мене дуже сильно підтримали, особливо тато, та й характер у мене бойовий. У поліцію пішла тому, що дуже сильно хотілося брати участь в чомусь новому. Як дівчина я не можу брати участь в АТО, не можу допомогти нашим чоловікам. Тому, хоча б тут ми, ті 20-30% дівчат-поліцейських, хоч таким чином будемо впливати на ситуацію в країні", — зізнається дівчина.

360260 535926 730289