Будинок мрії: Анастасія Заворотнюк вперше показала, де живе зі своєю сім’єю (ФОТО)

30/10/2016     Автор: Яна Романська
Будинок мрії: Анастасія Заворотнюк вперше показала, де живе зі своєю сім’єю (ФОТО)

Актриса Анастасія Заворотнюк показала своїм шанувальникам, де вона живе разом зі своєю сім'єю. Знаменитість поділилася знімками свого будинку, про який мріяла давно, передає Корупція.Стар

Анастасія зізналася, що цей будинок вибирала самостійно, адже хотіла зробити чоловікові і дітям сюрприз. Кілька тижнів вона їздила по Підмосков'ю, намагаючись знайти підходящий варіант, а коли зайшла свій майбутній будинок, відразу зрозуміла, що хоче тут залишитися.

«Це була любов з першого погляду! Я відразу зрозуміла, що цей будинок для нас. Стрімко оформила всі документи, зберігаючи покупку будинку в секреті від всієї родини, навіть від Петі. Мені хотілося зробити рідним ось такий неймовірний сюрприз. Через деякий час я запропонувала чоловікові поїхати подивитися, що пропонують ріелтори. Я знала, що Петі сподобається будинок, його строгі лінії, простір і панорамні вікна. Чоловік і правда був у захваті і став вголос міркувати, скільки може коштувати цей будинок і як би нам його купити. А я йому просто сказала: 

«Це наш будинок, вітаю тебе, дорогий!» — Поділилася спогадами актриса в інтерв'ю журналу HELLO!

Заворотнюк розповіла, що спершу чоловік не повірив їй.

«Петро спочатку вирішив, що це розіграш, але коли зрозумів, що я не жартую, тільки і сказав:

«Я ж тебе зовсім не знаю!». Прекрасно розуміти, що після семи років спільного життя так багато ще загадок в коханій людині», — поділилася Заворотнюк.

h09827-01 h09827-03-kopiya h09827-04 h09827-05 h09827-06 h09827-11