Новини про зірок
Подобається

Розкрито страшну таємницю подружжя Решетників: не такі вони вже ідеальні (ФОТО)

29/10/2016     Автор: admin
Розкрито страшну таємницю подружжя Решетників: не такі вони вже ідеальні (ФОТО)

Ведучий проектів «Холостяк» і «Неймовірна правда про зірок» Григорій Решетник зустрів свою любов Христину 6 років тому (останні 3 роки пара живе в офіційному шлюбі). Познайомилися вони, як це не дивно, на ТБ. Був час, коли Гриша і Христина працювали разом і часто перетиналися в коридорах. Що стосується Григорія, то він одразу поклав око на красиву та серйозну дівчину, а ось Христина не звертала на залицяльника ніякої уваги, передає Корупція.Стар

«Через деякий час мені все-таки вдалося через спільного знайомого запросити її пограти у боулінг, – згадує Гриша. – Саме після цього побачення і зав’язалися наші відносини».


В силу журналістської професії Григорія пара багато часу проводить далеко один від одного. Це і зрозуміло: зйомки в проекті «Холостяк» вимагають максимальної віддачі і постійної присутності на майданчику (яка, як відомо, переміщується з однієї країни в іншу). Але Гриша запевняє: Христина відноситься до його робочого графіка з розумінням. Та й сам телеведучий ніколи не візьметься за нову роботу, поки не порадиться з коханою дружиною.

74204f6b690ffc6260f40015e2bbcb1c_reshetnik3

Григорій вважає, що запорука щасливої сім’ї – це життя з відкритим серцем і шанобливе ставлення до думки своєї другої половинки. Тому ведучий щодня працює над відносинами з Христиною і намагається розвивати їх тільки по висхідній траєкторії. Він переконаний, що кожен, хто любить, повинен робити так само.

Відносини Григорія і Христини отримали логічне продовження у 2013 році, коли у пари народився син Іван.