Зіркові скандали
Подобається

Розлучення року: дізнайтеся чому Ірину Білик покидає чоловік (ФОТО)

27/10/2016     Автор: admin
Розлучення року: дізнайтеся чому Ірину Білик покидає чоловік (ФОТО)

Чоловік співачки Ірини Білик, російський фотограф Аслан Ахмадов, з яким артистка одружилася у березні, зізнався, що розлучається із зіркою, передає Корупція.Стар

За словами Ахмадова, кохана поставила йому ультиматум. Як раніше розповідала Білик, її чоловік брав участь у російській версії шоу "Голос країни". Чоловік поділився, що на його участі в проекті наполягала саме Ірина.

bilyk-cholovik-601x484

"На моїй участі в цьому шоу два роки наполягала моя кохана дружина. Коли цьогоріч вона дізналася, що проходить кастинг, вона мені сказала, що якщо я не братиму участь, то розлучиться зі мною. У неї прекрасний гумор, але я про всяк випадок, ризикувати не став", — поділився Аслан.

Також Ахмадов розповів й про стосунки з Іриною Білик. Він поділився, що абсолютно не ревнує кохану і довіряє їй "Ми з дружиною дуже кохаємо одне одного, і у нас повне взаєморозуміння. Дружину я не ревную, я її кохаю і довіряю у всьому, це рідна і віддана мені людина", — сказав Аслан. Як відомо, Ахмадов живе на дві країни – працює у Росії, однак його родина перебуває в Україні "Я як і раніше живу між двома країнами, але якщо колись постане вибір: бути поруч з сім'єю або в країні, де у мене робота, я не замислюючись зроблю вибір на користь сім'ї! Роботу я зможу знайти собі, де завгодно", — заявив Аслан.