Новини про зірок
Подобається

Країна в скорботі: при загадкових обставинах в страшних муках померла примадонна кіноіндустрії (ФОТО)

27/10/2016     Автор: admin
Країна в скорботі: при загадкових обставинах в страшних муках померла примадонна кіноіндустрії (ФОТО)

Тіло жінки виявили в квартирі її син і колеги, передає Корупція.Стар


Прощання з актрисою пройшло під Всіхсвятської церкви, звідки труну з тілом покійної було доставлено в крематорій. Прах Мулявіної-Пєнкіної буде похований в Мінську на Московському кладовищі — там же, де спочиває і Володимир Мулявін.

 

Відомо, що останнім часом Світлана Мулявіна-Пєнкіна жила на знімній квартирі одна. Тривогу підняли близькі актриси після того, як жінка кілька днів не відповідала на телефонні дзвінки. Колеги і син Мулявіна-Пєнкіної почали пошуки.

1327

За фактом смерті актриси проводиться дослідча перевірка. Найімовірніше, у літньої жінки стався серцевий напад.

Світлана Пєнкіна народилася 6 червня 1951 року. Закінчила Мінський театрально-художній інститут. Популярність прийшла до неї після ролі Каті в радянському 13-серійному телефільмі «Ходіння по муках». У 1981 році вийшов на екрани фільм «Бережіть жінок», в якому Світлана Пєнкіна зіграла одну з головних ролей.

Після заміжжя актриса знялася в двох фільмах в епізодичних ролях і завершила кар'єру.

14 травня 2002 роки її чоловік, Володимир Мулявін, потрапив в автокатастрофу. 26 січня 2003 року його помер. Після смерті Мулявіна в Білоруської державної філармонії був створений музей засновника «Піснярів», директором якого працювала Світлана Мулявіна-Пєнкіна до останніх днів.