Плітки
Подобається

Оце так новина: розкрита жахлива таємниця про чоловіка Яни Соломко

26/10/2016     Автор: Яна Романська
Оце так новина: розкрита жахлива таємниця про чоловіка Яни Соломко

Відколи телеглядачі відкрили для себе Яну Соломко в реаліти-шоу «Холостяк», а потім і у складі дівочої групи Real O, інтерес до співачки не згасає ні на хвилину, передає Корупція.Стар

Кожна новина про Яне підхоплюється, успішно тиражується численними мас-медіа і гаряче обговорюється читачами. Її багаторазово видавали заміж, приписували їй неіснуючі романи, про неї з'являлися безглузді чутки, які з дійсністю не мали нічого спільного. Але тепер Яна готова залишити далеко позаду нав'язаний їй образ «вічної нареченої», поставити точку і поринути в новий світ сімейного життя і сольної кар'єри.

Про те, що Яна реально і уперше в житті вийшла заміж, знали буквально одиниці – її рідні і саме близькі друзі.

— Яна, поздоровляю! Мільйон в шлюбний кошик!  Давай про весілля: чи все сталося так, як ти планувала?

Все спочатку сталося — і наше знайомство з Олегом, і пропозиція руки і серця, і весілля — так, як я мріяла про це в дитинстві. Мій чоловік зробив все саме так, як уявляють собі дівчатка у своїх мареннях  – красиво, яскраво, романтично, ніжно! Я

— Як ви познайомилися?

Нас познайомили спільні друзі. До речі, це сталося 7 липня, на мій день народження. При першій зустрічі я навіть не могла подумати, що все може так обернутися і ми будемо разом.  Поспілкувалися, розійшлися, потім знову зустрілися… Напевно, це була доля. Вона зводить людей, хоча вони живуть в різних містах (посміхається).

solomko-z-cholovikom

— І що, після першої зустрічі абсолютно випадково ви перетиналися, нічого для цього не роблячи?

Ось тут ви потрапили в точку! У якийсь момент я стала помічати, що ми зустрічаємося саме в тих містах, куди приїжджаю виступати. Взагалі, Олег постійно робив мені сюрпризи. На Новий рік у нас був концерт в Одесі, на той час я вже відчувала, що ми більше ніж друзі, і я так засмутилася, що зустрічаю свято не з ним. Сиджу в готельному номері, сумую і пишу смс: «Я б так хотіла тебе побачити!» І тут приходить«Ну, так спускайся, я внизу на кораблі». Який, думаю, корабель?! На дворі зима! Спускаюся в хол, а там на підлозі лежить величезний килим із зображенням корабля і на нім стоїть Олег (сміється). Це було як в казці! Досі не віриться! Ми відпрацювали концерт (до речі, це був мій останній виступ у складі групи Real O), він сидів в першому ряду, і мені було так приємно усвідомлювати, що дорогою мені людина приїхала в інше місто заради мене, зірвавшись в дорогу прямо з офісу!

Взагалі, Олег обожнює підносити сюрпризи! Буває, просить мене без зайвих розпитувань зібрати речі, і ми їдемо в аеропорт. Зав'язані очі, навушники з музикою у вухах – і ось я розумію, що ми в Італії! Или в Греції (посміхається). Також він бере мене в усі ділові поїздки.

— Все за класичною казковою схемою: чоловік-принц кладе до ніг коханої усі багатства світу. На проекті «Холостяк» ти мала можливість стати частиноюрізні країни, одна мальовничіше за іншу, романтичні побачення… Можливо, саме цю схему ти і мріяла повторити в реальному житті?

Знаєте, цей проект був схожий на що завгодно, тільки не на казку. І потім, там чоловік діяв не за власною ініціативою, а у рамках, наказаних сценаристами і режисерами. Та і ми були як би статистами, мало що що розуміють: тебе ізолюють від рідних людей, ти відключаєшся від зовнішнього світу, спілкування з близькими заборонене. З тобою працює режисерська група, психологи, після півтора-двох місяців взагалі не міркуєш, що відбувається і робиш те, що тобі скажуть. Ти почуваєш себе залученою в якийсь серіал, все неначе навмисно, за планом. Тільки серце твоє розбивається по-справжньому… Взагалі, «Холостяк» – це було так давно, неначе в іншому житті. Але я повинна сказати, що не дивлячись ні на що, дуже вдячна цьому проекту. Так, команда проекту – чудові професіонали, але їх завдання, як і більшість учасників робити шоу.

— Тебе не просто упізнали – основна частина телеглядачів перейнялася до тебе великою симпатією і співчуттям. Багато хто вважав, що перемога несправедливо дісталася твоїй суперниці, яку рахували – і небезпідставно – стервом. А тобі дуже симпатизували, як милій і приємній в усіх відношеннях дівчині…  

Вся річ у тому, що я була щира, нічого не грала і не зображувала, на проекті я відкрилася, і усі дізналися, яка я насправді.  У мене не було мети вигравати, але я дуже багато чому навчилася, показала себе і подивилася сама з боку. З самого раннього віку, можливо як і усі дівчатка, я мріяла про велику любов на все життя і чекала цього. Зараз я упевнена, що знайшла її, і розумію, на що треба звертати увагу. Можу сказати точно – на подібних проектах щиру любов не побудуєш. Але якби я могла повернути час назад, ні за що не пішла б на проект. Мені дуже неприємно, що люди постійно мене запитують про «Холостяку», хоча пройшло вже більше двох років. Я б взагалі хотіла цю тему закрити назавжди. Зараз я хочу займатися своєю творчістю і ділитися з людьми тим, що у мене усередині – щастям.

— Твій чоловік знав про те, що ти брала участь в «Холостяку»?

Олег звик працювати сутра до ночі і не цікавився шоу-бизнесом, у нього навіть не було телевізора. Він не знав про проект і тому, що я співаю. Але ми адже скрізь з'являємося разом, і усі співчутливо запитують, як я себе почуваю після проекту? Природно, Олег зацікавився, про що йде мова, і, можливо, щось подивився. Зрозуміло, що від побаченого він не прийшов в захват, і я розуміла його почуття: це я по наївності і незнанню попала в таку ситуацію, а чоловікові боляче усвідомлювати, що його улюблена жінка стала об'єктом обговорення. Але Олег – дуже сильна людина, і я йому дуже вдячна за мудрість і великодушність. Він жодного разу ні в чому не докорив мені.

— Яна, ти б хотіла, щоб про твоє щасливе заміжжя дізнався Максим Чмерковский? І чи цікавишся ти його особистим життям?

Мені взагалі все одно, знає він про це щось або ні. У свою чергу, я не цікавлюся його життям… Я зараз абсолютно інша людина, мені дуже хотілося знайти того єдиного, якого я чекала і для якого берегла себе, хотілося серйозних стосунків, заміжжя. І я знайшла (посміхається).

— Це перші серйозні стосунки після проекту?

Так, хоча відтоді пройшли більше двох років. Знаєте, коли я зустріла Олега, вже через пару місяців зрозуміла, що хочу з цією людиноюБути йому люблячою дружиною, мамою його дітей.

— Ти сучасна молода жінка, що твердо стоїть на ногах, заробляє собі на життя. Далеко не усе  твої ровесниці хочуть вийти заміж, багато хто цінує свободу.

Дівчатка, які говорять, що молоді і незалежні, вибирають шлях бути з багатьма, але не з одним. Я вибираю заміжжя, і відношуся до цього кроку максимально відповідально. Що ж до фінансової складової: я продовжую бути самостійною в професії, що, до речі, дуже подобається і Олегу. Він підтримує мене в творчості, допомагатиме в моїй сольній кар'єрі. Правда, заради цього він вимушений розриватися між своєю роботою і моїй, але йому дуже цікавий мій світ. Одного разу я вислала йому відео, на якому виконую красиву ліричну пісню і акомпаную собі на роялі. Він здивувався: більшість дівчаток, говорить, на відео виставляють напоказ красиві попи, а ти граєш на роялі…

— Ну, з попій – пробач за прямолінійність – у тебе теж все склалося. Доречно зауважити, твої прекрасні зовнішні дані стали не останнім аргументом на користь того, щоб узяти тебе свого часу в групу Real O.   

Слава богу, ця історія позаду! Тепер, після розпаду групи, я вирушаю в сольне плавання. Вас обов'язково запрошу на свято/презентацію моєї програми.

— Скільки ти в групі пробула?

Десь два з половиною роки.

— Ти потрапила вже в готову команду. Складно було вливатися в жіночий колектив?

Я коли прийшла, дівчатка жартували, що влаштують мені дідівщину. Але я парирувала, що після участі в  «Холостяку», де нас було 25, мене взагалі важко чимось налякати (сміється). Звичайно, були у нас і сварки, і притирання, але в цілому, у нас з дівчаткамиТе, що на нашій з Олегом весіллю окрім наших близьких друзів і рідні були дівчатка з Real O, підтверджує мої слова.

— Олег, напевно, був радий, що ти перестала співпраця з Real O? Далеко не кожному чоловікові сподобається, що його кохана співає в дівочій групі. Всякі стереотипи існують про подібну роботу…

Олег мені признався, що завжди мріяв, щоб його майбутня дружина співала. Але я ж знаю, як чоловіки говорять про нашу професію, багатьом здається, що це негідно. Тим більше я вдячна чоловікові за те, що він переступив через стереотипи і повірив мені. Особливо це важливо ще і тому, що усі роки моєї праці в гурті експлуатувалася тема мого весілля. Наташа Могильовська після пісні «Місяць», у якій я знялася в образі нареченої, придумала піар-фішку, що я виходжу заміж. І усі два з половиною роки я перманентно виходила заміж. На усі зйомки і інтерв'ю повинна була ходити з колечком на безіменному пальці, і мені, як слухняному виконавцеві, було страшно піти проти продюсерської задумки. І тепер я б дуже хотіла, щоб усі знали: усі ці роки я ні від кого не отримувала пропозиції руки і серця і не збиралася заміж. У мене навіть бойфренда не було весь цей час!

— Так-так, я пригадую сюжет, в якому ти розповідала про своє весілля.

Насправді, мене запитували, про яке весілля я мрію, я розповідала про  церемонії своєї мрії, а в ефір вийшов сюжет, нібито я вже описала своє весілля&hellip, що відбулося; Добре, що Олег все розуміє і вірить мені.

— В Інтернеті досі одна з самих відвідуваних новин «Яна Соломко вийшла заміж».

Ось бачите, який Наташа розумний і далекоглядний продюсер. Крім того, тепер ця новина абсолютно правдива. Нарешті я дійсноПравда, повідомлять її не сумнівні інтернет-джерела, а коханий мною, авторитетний журнал (посміхається).

— Ось ти згадала про розповідь, про яке весілля ти мрієш? Співпали твої мрії з реальністю?

Повністю! Починаючи із заручин і весілля в Доминикане. Це сталося в травні. За традицією, Олег не сказав, куди ми летимо, вирішив зробити сюрприз, сказав, що у нього там якісь партнери по бізнесу, намічена важлива зустріч, і він би хотів, щоб я його супроводжувала. Я одягнулася, ми сіли в машину і їхали приблизно година, потім пересели в гольф-машинку, яка повезла нас по розкішному газону. І тут я бачу: океан, пляж, вівтар, прикрашений моїми улюбленими орхідеями, оркестр… Я дивлюся на Олега, у нього на очах сльози  (він дуже нервував)я починаю плакати, розуміючи, що це і є найважливіший в житті момент! Нас обсипали кольорами, поздоровляли, грала музика… Це було неймовірно!

— Ви офіційно одружилися?

Так, нас розписали за законами Домініканської республіки, видали офіційні документи. Ми дзвонимо батькам, розповідаємо, що тільки що одружилися, вони в шоці: як же так, як же без них?! І ми пообіцяли, що приїдемо і зробимо ще одне весілля вже в наших традиціях. Так що,  повернувшись в Київ, зареєструвалися в загсі і приступили до підготовки урочистості.

Ми влаштували свято в заміському комплексі — закрита територія, дерев'яні будиночки, серце, як вівтар. Я не люблю шумні вечірки, тому ми запросили тільки найближчих. Все пройшло так тепло, по-домашньому затишно, весело. Ми з Олегом приготували сюрприз гостям — показали на екрані відео нашого весілля в Доминикане. Потім після урочистої частини і банкету влаштували вечірку в гавайському стилі. Чудово було!

— Я так розумію, що слово «сюрприз» – це ключове слово у ваших з Олегом стосунках.

Точно! Ми дуже любимо робити один одному сюрпризи.

— Ну, як тебе балує чоловік, я вже зрозуміла. А ти йому чимось відповідала?

Це було 14 лютого, я повинна була їхати на концерт в Трускавець, про що і сказала Олегу. Він, звичайно, дуже засмутився, але, згнітивши серце, відпустив мене. Але замість Трускавця я поїхала до нього додому, (узяла у його мами ключі від квартири) і перетворила її на казку – прикрасила свічками і кольорами. Написала Олегу смс, що удома його чекає маленький подаруночок до дня закоханих, який він обов'язково повинен терміново подивитися. І ось сиджу я в квартирі, чую швидкі кроки, розкриваються двері і на порозі приголомшений Олег!

—  Добре, що він не полетів в Трускавець. Прилетів би, а тебе там немає. Доводь йому потім, що ти в цей час чекала його в його ж квартирі.

(Сміється) Упевнена, він би мені повірив. Як і я йому довіряю на всі сто процентів.

— Пара ви романтична. А практичні подарунки мають місце у вашому житті?

Так, але вони мають другорядне значення. Найголовніше для нас – це емоції і бажання робити добро. І не лише один одному, але і що оточує. Я сподіваюся своєю музикою зробити кого те трішки щасливіше.

— Яна, це твій перший досвід життя з людиною під одним дахом?

Так, до Олега у мене не було подібного досвіду.

— Ви вже зіткнулися з побутовими питаннями?

Напевно, коли люди знаходять одному одному, то вони готові до побутових складнощів. Але у нас сталася дивовижна річ – ми з Олегом дуже схожі у своїх звичках, поглядах наЯкщо ж у нас щось і не сходиться, то місія жінки — створити і зберегти домашній затишок. Мені ця роль дуже подобається.

— Якщо любиш людину, то тебе не дратує навіть горезвісний тюбик зубної пасти без ковпачка.

Цілком вірно! Тим більше, у нас обох звичка закручувати тюбик (сміється). А ще я думаю, що в сімейному житті важливо озвучувати претензії, а не мовчки копити їх в собі. Добром це не закінчиться: скупчується роздратування, яке колись може привести до непоправного. Тому на початку стосунків треба зрозуміти, чи підходите ви один одному. Нам з Олегом дуже повезло! (Посміхається)у нас повне взаєморозуміння.

— Ти готуєш чоловікові?

Обов'язково! Взагалі, я люблю готувати, а тим більше, найдорожчій людині на світі. Я вже чотири роки не їм м'яса, але Олега постійно радую різноманітними м'ясними блюдами. Та що там м'ясо! Я готова для цієї людини зробити все, що завгодно! Я така щаслива, що ми разом!

— Значить, чоловіка загодовуєш, а сама сидиш на дієті. Мені здається, ти дуже схуднула.

Я схуднула ще давно, після проекту. На самому «Холостяку» я дуже нервувала, мені хотілося додому і я заїдала свій поганий настрій круасcанами. А потім потихеньку почала худнути. До речі, скористаюся випадком, щоб заявити: ніяка зелена кава, яка рекламується в інтернеті нібито від мого імені, не має до мене ніякого відношення. Я навіть не пила його ніколи в житті! Чергова спекуляція на моєму імені. Хтось заробляє гроші, і чималі. Це просто якийсь кошмар. Жалко люди — мені пишуть в соцсетях, запитують, чи варто його купувати? Я говорю, що ніколи цю каву не пила, не знаю, який від нього ефект, і взагалі, ніколи не сиділа на дієтах. У мене просто з'явився Олег – і це головна причина мого хорошого самопочуття іЗараз щодня сутра ми бігаємо разом близько години, вдень день активно займаюся танцями. Коротше, головне — це працювати, а не наслідувати рекламу, хто б на ній не був зображений.