Новини про зірок
Подобається

Милість цього фото зашкалює: Маша Єфросиніна опублікувала миле фото із своїм підрослим сином і розповіла про його захоплення (ФОТО)

25/10/2016     Автор: admin
Милість цього фото зашкалює: Маша Єфросиніна опублікувала миле фото із своїм підрослим сином і розповіла про його захоплення (ФОТО)

Бути мамою сьогодні досить складно, адже від сучасної жінки всі навколишні очікують, що вона встигне абсолютно все. Успішна кар'єра, затишний будинок і, звичайно, виховання дітей — це лише невелика частина списку цілей, які ставлять перед собою представниці прекрасної статі, передає Корупція.Стар

Маша Єфросиніна одна з таких мам. Кожен день зоряної телеведучої розписаний по хвилинах, але вона не згодна залишити все і займатися лише домашніми справами та доглядом за дітьми.

Два роки тому, в кінці літа 2014 року, Маша Єфросиніна стала і її чоловік, бізнесмен Тимур Хромаєв, вдруге стали батьками. Через 10 років після народження дочки в родині з'явився малюк, якого щасливі батьки назвали Олександром.

wx600_374375

Сашенька зростає активним і дуже допитливою дитиною, доставляючи батькам чимало клопоту, хоч і дуже приємних. Як і будь-який хлопчисько, він найбільше на світі любить машинки, особливо ті, якими грають його друзі по пісочниці. Знайома ситуація?

«Немає нічого прекраснішого в житті Олександра, ніж нові машинки! Хоча брешу, є — чужі машинки, взяті будь-яким способом у хлопців на майданчику … », — розповіла про сина молода мама в своєму блозі.