Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: Ірина Білик вперше показала свій розкішний заміський будинок (ФОТО)

25/10/2016     Автор: admin
Ексклюзив: Ірина Білик вперше показала свій розкішний заміський будинок (ФОТО)

Співачка Ірина Білик вивезла всі речі зі своєї столичної квартири та переїхала за місто, передає Корупція.Стар

Велике переселення. П'ять чоловіків вантажать у машину пакети з одягом, коробки, музичні інструменти та меблі. Усе це столична рухомість Ірини Білик. Особливо цінні речі виносить її охоронець та по сумісництву водій – Микола. Сама вона виходить вже коли майже усе упаковано. Одягнута по домашньому – у спортивній куртці та шапці. Усі речі з київської квартири Білик вмістилися у дві величезні фури. Про заміський будинок Ірина Білик мріяла давно! Пригляділа його собі два роки тому. Він розташований в елітному котеджному містечку з власною охороною.

434390_main

У містечку всього 32 будинки, вартість яких сягає від 500 тисяч доларів до мільйона. Одноповерховий будинок, як в Білик, тут коштує 750 тисяч доларів. На території є басейн і навіть рожевий бункер, в якому Ірина Миколаївна збиралася зустріти кінець світу. "Жити буду там, де в мене буде тренажерний зал, щоб я могла тренуватися, басейн і там дитячий майданчик, сподіваюся, що в мене ще коли-небудь буде дитина, тобто там дуже зручно", — розповідає Білик. Співачка зізнається, у селі не сумуватиме, адже поряд з нею живуть відомі бізнесмени та політики.

Білик обіцяє, щойно облаштується, влаштує гучну вечірку, куди запросить найближчих друзів та, звісно, сусідів. "У мене на ділянці буде дискотека, там буде алея зірок, там будуть руки… але, мої зоряні подруги запропонували відбитки грудей, відповідно Асія Ахат перша сказала, що "Іра, напевно, все таки відбиток грудей буде у тебе на алеї". Ну, чоловіки жартували, що "ми теж там частини тіла свої найкрасивіші залишимо".

Тому це буде урочисте місце", — розказує Ірина. Позбавлятися столичної нерухомості Ірина Білик не збирається. У своєї квартирі у самому центрі Києва вона хоче облаштувати собі гардеробну.