Новини про зірок
Подобається

Безсоромна Віра Брежнєва показала шанувальникам фото топлес, на якому видно на скільки вона збільшила груди (ФОТО 18+)

25/10/2016     Автор: admin
Безсоромна Віра Брежнєва показала шанувальникам фото топлес, на якому видно на скільки вона збільшила груди (ФОТО 18+)

Співачка Віра Брежнєва поділилась з прихильниками фото топлес. Зірка запостила відверту світлину на своїй сторінці у соціальній мережі, передає Корупція.Стар

"Мені тепло і добре ..", — підписала фото Брежнєва.

Такою Віру Брежнєву побачив фотограф Данило Головкін під час фотосесії зірки для глянцю.

Раніше співачка Віра Брежнєва на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла, як знімала відео на спільну пісню з молдавським співаком Даном Баланом.

"Час цікавих історій #VBfacts !! Наступна робота стала незвичайною і зворушливою. А моїм партнером став Дан Балан. Листопад 2010 р. Один з небагатьох випадків, коли мені було запропоновано сценарій — і я погодилася відразу. Без обговорень. Знімали добу. У павільйоні. Коли я в нього зайшла, було дуже холодно…За час зйомок не надто змінилася температура. Я майже весь час була в цій білій маєчці.. А на ногах — Uggs. Декорації мене вразили. Мінімалізм, такий дивний, але такий затишний. Став на добу нашим будинком.

Більша частина кліпу — комп'ютерна графіка. Але щоб її потім намалювати на постпродакшн, все одно використовувався оригінальний реквізит. Трава, Квіти, вода, каміння.

Трава була вирощена спеціально для зйомок. І привезена прям з землею. Але це було не дуже прикольно, з теплого ліжечка ступати на холодну землю. Так що довелося грати захват. Вода з-за холоду в павільйоні швидко ставала крижаною. Доводилося додавати окріп, щоб я могла опустити в неї ноги і не застудитися. Але між кадрами мені так подобалося в ній плескатися, що часом забувала, що вона холодна, а я на роботі. Білу майку купили, але треба було ще щось …Зрозуміли це за добу.. І за добу @asmekhina пошила маленьку білу сукню.

445d5bdaa4e6

На майданчику ми з Даном багато базікали, жартували..Час пролітав швидко. Дан поранив ногу об декорації. У якийсь момент підлога була в крові, але вирішили в кліп це не вставляти. Зробили перев'язку і Дан мужньо продовжив зніматися, як ніби нічого не сталося. Найскладніше було — не сміятися, коли знімали кінцівку кліпу. На тебе в упор дивиться муд і коли ти знаєш, що тебе знімають.

Фото саме зі зйомок цього кліпу стало обкладинкою до мого першого альбому # ЛюбовьСпасётМір!. Ой! Ледь не забула!!!! Цей кліп став рекордсменом того часу за результатами пошуку в ютюб серед російськомовних кліпів. Бажаю всім ніжного і велелюбного дня!!!", — пише Брежнєва.