Новини про зірок
Подобається

Ірина Дубцова вперше показала нового коханого (ФОТО)

24/10/2016     Автор: Яна Романська
Ірина Дубцова вперше показала нового коханого (ФОТО)

Новий коханний Ірини вже давно працює в шоу-бізнесі, співпрацював з Сергієм Звєрєвим, Поліною Гагаріної і групою «Пропаганда». Журналістом вдалося з'ясувати особу танцюриста. 

Популярна виконавиця Ірина Дубцова вже протягом декількох місяців зустрічається з танцівником зі свого балетної трупи, передає Корупція.Стар

Це 25-річний Олександр Мильніков.

Ось як відгукується про них близький друг Анатолій: 

«Саша і Іра давно знайомі, але зустрічатися стали близько півроку тому. Разом їздять на гастролі, поєднуючи приємне з корисним. Минулого тижня, наприклад, провели кілька днів у Туреччині — не тільки попрацювали, але й встигли позасмагати.

У Москві Мильніков часто залишається в заміському будинку Дубцової, подружився з сином Іри від першого шлюбу — 10-річним Артемом. Всією сім'єю вони навіть проходили один з популярних зараз квестів, в якому повинні були вибиратися з «тюрми».

Іра ласкаво називає Сашу «дракончик». Характер у Іри вибуховий, з нею непросто, вона в парі, на мій погляд, завжди домінує. Але Саша молодець, оточив увагою і турботою, дарує квіти, м'які іграшки. Виглядають вони дуже гармонійно».

600x400_0xc0a8399a_7504150751477213913