Новини про зірок
Подобається

«Шашлики з крокодила»: Гайтана вражає екстремальними розвагами в Конго (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Шашлики з крокодила»: Гайтана вражає екстремальними розвагами в Конго (ФОТО)

Гайтана розповіла про шашлики з крокодила у дядька в Конго

Співачка Гайтана розповіла у передачі "Світське життя", як проводить час у Конго разом з родиною, передає Корупція.Стар

"Одного раз мій дядько запросив мене за місто на шашлик у Конго, і ми їхали, і спеціально зупинились на дорозі. Він показав, як велика шкіра змії розтягнулась на дорозі, це була дуже довга змія. Мені стало моторошно. Він сказав, що чаклуни відправляють таких тварин нападати на своїх ворогів, тому зі всіма треба жити в мирі та дружити", — говорить Гайтана.

Не залишила без уваги і місцеві шашлики.

"У Конго багато жирного м'яса: крокодила, мавпи, антилопи, змії. Можна неочікуванно з'їсти якийсь шашлик і дізнатися, що то м'ясо крокодила або дикого кабана", — говорить Гайтана.

Раніше співачка Гайтана на кілька років залишила шоу-бізнес.

"Зрозуміла, що хочу взяти паузу від забов'язань, йшла цією накатаною щоу-бізнесовою дорогою, я багато років працювала без перерви, нон-стоп протягом 10 років. Мені треба було піти від того, що ти співачка маєш бути на ток-шоу, давати інтерв'ю, йти на зйомки, які набридли, всі ці маски-шоу — я хотіла одягнути якусь сукню, просто з'їсти морозиво, навіть, якщо після цього буде боліти горло, я хочу полежати нормально, похворіти, подивитися мультики, щоб ніхто не казав, що ти маєш зараз працювати, томущо ти повинна", — говорить Гайтана.

Крім того зірка зізналась, що у неї були розбіжності у поглядах з її командою.

"У нас пішло "лебідь, рак і щука, у команді хтось хоче одне, другий інше. Шоу є шоу, я думала, чому не можна просто вийти і заспівати.15 місце чи ні на Євробаченні, для мене це було 150-те. Внутрішньо я почувалася некомфортно, але це життя. Засмучують не 25-ті місця, засмучує, що ти хочеш взяти паузу, а не можеш. Я хотіла і взяла, зараз у мене сил багато і квітнуть сади", — говорить співачка.