Новини про зірок
Подобається

Попалася: в Мережі з’явилося фото дуже схудлої Наталі Могилевської в обіймах набагато молодшого чоловіка (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Яна Романська
Попалася: в Мережі з’явилося фото дуже схудлої Наталі Могилевської в обіймах набагато молодшого чоловіка (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська досить довго не давала великих інтерв’ю та на деякий час відійшла від світського життя. Після втрати матері зірка намагалася зануритися у роботу, але впоратися із трагедією їй допомогла йога, передає Корупція.Стар

Зараз Наташа упевнена, що її життя іде у вірному напрямку. Засмучує лише постійна увага преси до її особистих стосункыв і приписування їй вагітності від різних чоловіків.

В інтерв’ю "Viva!" Могилевська в черговий раз спростувала вагітність та заявила, що свою першу пластичну опеарцію зробить не раніше 60-ти років.

Наталія зізналася, що смерть матері дуже на неї вплинула, однак вона знайшла сили жити далі.

"Я зрозуміла головне — життя триває. Минулий рік був найважчим у моєму житті — я втратила маму і намагалася закритися від переживань турботами, проблемами, справами… Я була в такому стані, що мій організм не витримав — стався збій всіх систем і процесів", — розповіла співачка.


 Могилевська розказала про своє життя після тривалої перерви
Вийти з цього стану Наташі допомогла 95-річна вчителька з йоги, яка сама їй зателефонувала.

"І тільки через три тижні, перебуваючи в медитаційному центрі в Індії, який розташований далеко в горах, і займаючись як фізичними тренуваннями, так і духовними практиками, я нарешті зрозуміла, куди мені йти далі. Тож моє схуднення значить лише те, що моє життя триває", — зауважила Наталя.

На зауваження про те, що багато хто вважає її жорсткою та безкомпромісною, Могилевська сказала:

"Чомусь прийнято вважати, що якщо ти сильна — значить жорстка, послідовна — значить безкомпромісна і так далі. Я всього лише принципова людина, яка любить дотримуватися чітких і зрозумілих рамок. Всі конфлікти між людьми виникають тому, що вони не "домовляються на березі".

"Я дотримуюся того правила, що перш ніж погоджуватися на ділові або особисті стосунки, потрібно оцінити ризики і спробувати домовитися про все заздалегідь. І якщо нам не вдається досягти наміченої мети, ми повинні вирішити, як будемо завершувати наші взаємини. Я дотримуюся домовленостей протягом обумовленого терміну. І мене засмучує, коли люди чинять по-іншому", — зазначила Наталя.

Именно такие качества подкупили поклонников Наташи, в то время как некоторая часть именно из-за них и отсеялась.