Новини про зірок
Подобається

Нахабна зрада: стало відомо через кого Віка з «Неангелів» розірвала заручини (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Яна Романська
Нахабна зрада: стало відомо через кого Віка з «Неангелів» розірвала заручини (ФОТО)

Ось уже більше року останній хіт групи "НЕАНГЕЛИ" "Серце" не покидає плейлисти радіостанцій. Але в останні місяці однієї з вокалісток колективу стало нестерпно важко і слухати, і виконувати улюблені хіти, адже її серце розбите, передає Корупція.Стар


Кілька років Вікторія будувала відносини зі своїм коханим чоловіком актором-каскадером Іваном Стрижаковим. Цього літа дівчина радісно виклала в інстаграм відео, які зняли її друзі, де Ваня в близькій компанії став на коліно і зробив дівчині таку довгоочікувану пропозицію руки і серця.

Віка не приховувала сліз щастя від радості провести все своє життя поруч з коханим. Весілля пара планували зіграти цієї осені. Артистка вже приступила до підготовки і звернулася за допомогою до своїх заміжнім колегам, свіжоспеченим дружинам Славі Камінській та Ользі Горбачовій.


Але романтичним планам закоханих не судилося статися. Одна з прихильниць "НЕАНГЕЛІВ", яка давно переслідувала Вікторію, не змогла впоратися зі своїми темними емоціями і всерйоз задалася метою зруйнувати щастя співачки. Дівчина не тільки знайшла Івана, а й застосувала всю свою жіночу підступність, щоб домогтися його уваги. Ніхто не знає, як насправді далеко зайшли їх відносини і отримали б вони продовження і розголосу, якби розлучниця не вислала особисто Вікторії на телефон фото в обіймах її нареченого. Засмучена наречена не стала з'ясовувати випадкове чи це фото, і які почуття переживає Іван, а тут же розірвала заручини.

Вся її жіночі ревнощі вже через кілька тижнів вилилася в запис нового хіта "НЕАНГЕЛІВ" з чоловічим ім'ям … "Серьожа"! Зараз Вікторія сублімує всю біль від розставання в творчість і закликає всіх прихильниць колективу поводитися відповідно високому статусу жінки.