Екс-солістка SEREBRO Олена Темнікова шокувала фанатів хворобливою худорбою (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Катерина Гук
Екс-солістка SEREBRO Олена Темнікова шокувала фанатів хворобливою худорбою (ФОТО)

Олена Темнікова шокувала фанатів своєю худобою. 

Колишня солістка групи SEREBRO показала у своєму фотоблозі знімок, який не сподобався її підписникам, передає Корупція.Стар

Фоловери розкритикували співачку за невдалий кадр.

w460-2-27-240x300

Колишня учасниця популярного музичного колективу SEREBRO Олена Темнікова шокувала фанатів новою фотографією, опублікованій в її блозі Instagram. Співачка налякала фоловерів своєю худорбою. Нагадаємо, що півтора роки тому Темнікова стала матір'ю, проте після пологів без діла довго не сиділа: виконавиця за короткий термін повернула себе до нормальної форми і знову почала працювати над сольними піснями і кліпами.

На новому знімку, опублікованому в Instagram, Олена Темнікова постала перед підписниками лежить одягненою в порожній ванні. При цьому співачка сфотографована догори ногами. Фоловери звернули увагу, що співачка сильно схудла. Крім цього, ті, кому знімок не сподобався, причепилися до ніг зірки, і її пахв, маючи на увазі, що вони виглядають погано.

Під фотографією Олена Темнікова залишила підпис, згідно з яким співачка дуже схудла у зв'язку з переїздом в новий будинок, а також поскаржилася, що її чекають концерти. Однак на це підписники не звернули уваги, зосередившись на худорбі співачки. До речі, як би там не було, знімок виконавиці отримав десятки тисяч лайків, а в коментарях знайшлися ті фанати, які навіть в такому її образі відзначили красу кумира.