«Дружина обкому партії»: Шанувальники розкритикували жахливо розповнілу співачку Жасмін (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Дружина обкому партії»: Шанувальники розкритикували жахливо розповнілу співачку Жасмін (ФОТО)

Шанувальники дуже часто критикують своїх кумирів, і часом ця критика образлива і незаслуженна. 

На цей раз під гарячу руку уїдливих шанувальників потрапила співачка Жасмін, яка трохи поправилася після пологів, передає Корупція.Стар

Розповніла після останніх пологів співачка Жасмін стала жертвою критики в свою адресу від інтернет-спільноти. Співачку засудили не тільки за фігуру, але також і за неналежний наряд на Тижні Моди в Москві.

1477214491_21

Променад співачки Жасмін під час Тижня Моди в Москві викликав цілу бурю обурення по відношенню до фігури знаменитості і її почуття стилю.

Першою вигляд Жасмин розкритикувала блогер Олена Міро, зазначивши, що 38-річна співачка нагадує «дружину обкому партії». Нещадному осуду піддався не тільки гардероб Жасмин, але також і її фігура. Співачка, яка завжди викликала захоплені погляди саме стрункою фігурою, сильно розповніла.

Інтернет-користувачі відзначили, що співачці пора брати себе в руки і привести фігуру в порядок, незважаючи на те, що Жасмін відносно недавно народила. Безпосередньо сама знаменитість від коментарів критичних вигуків на свою адресу утримується.