Новини про зірок
Подобається

Донька відомого співака живе зі старшим чоловіком і веде розпусний спосіб життя (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Яна Романська
Донька відомого співака живе зі старшим чоловіком і веде розпусний спосіб життя (ФОТО)

У мережі з'явилися підтвердження роману 16-річної Стефанії з молодим чоловіком, який старший від неї, передає Корупція.Стар

Напередодні в інтернеті з'явилися слова виконавця Дмитра Малікова, який стверджував, що його дружина буквально забороняє дочці навіть думати про відносини з хлопцями і всіляко намагається її обмежити в даному напрямку.

ii-8

Сам батько згоден з необхідністю отримання освіти, але він дуже позитивно сприйняв кавалера Стефанії. Молоду людину звуть Леонід, він вже встиг познайомитися з батьками дівчини, які і схвалили її вибір. Тепер же юнак є частим гостем в будинку у Малікових, але при цьому Стефанія не має наміру будувати серйозні стосунки і велику частину вільного часу присвячує саме навчанні.

Дмитро Маліков, в інтерв'ю з журналістами, розповів про своє ставлення до ситуації, що склалася. Він зазначив свою радість і природні переживання за доньку. При необхідності чоловік завжди готовий підтримати Стефанію і, як цього вимагають батьківські зобов'язання, часто дає життєві поради. При цьому його контроль зведений до мінімуму.