Зіркові скандали
Подобається

З кров’ю та бійкою: В Хмельницькому зірвали концерт Потапа і Насті (фото, відео)

22/10/2016     Автор: Яна Романська
З кров’ю та бійкою: В Хмельницькому зірвали концерт Потапа і Насті (фото, відео)

Увечері в п'ятницю біля клубу «СВ», де мало відбутися виступ Потапа і Насті Каменських, зібралися жителі міста різного віку з плакатами, мегафонами і реквізитом.

У Хмельницькому ввечері в п'ятницю, 20 жовтня, активісти зірвали виступи Потапа і Насті Каменських через гастролі зірок на території країни-агресора. Жителі залили кров'ю клуб, де повинен був відбутися концерт, передає Корупція.Стар

У той же час молоді люди в масках закликали заборонити концерт, протестуючи проти творчої діяльності артистів на території країни-агресора.

v-hmelnitskom-sorvali-kontsert-potapa-i-nasti-klub-zalili-krovyu

Вже о 19:10 під клубом стало «жарко»: жителі з криками «Ганьба» облили двері центрального входу кров'ю, кидали яйця. Крім того, розбита банку з кров'ю була і в холі закладу.

Відзначимо, до активістів вийшов директор закладу Віктор Вікарчук, який оголосив про скасування заходу. Однак після цього в повітря було випущено ряд гучних петард і димових шашок.

На місце інциденту прибули правоохоронці, які затримали одного з хлопців за підозрою в застосуванні перцевого балончика.

v-hmelnitskom-sorvali-kontsert-potapa-i-nasti-klub-zalili-krovyu1 v-hmelnitskom-sorvali-kontsert-potapa-i-nasti-klub-zalili-krovyu2

Поліція намагалася заспокоїти учасників акції, проте отримала відсіч. Пізніше один мітингувальників витягнув газовий балончик і почав його розпорошувати.

До слова, він був затриманий.

v-hmelnitskom-sorvali-kontsert-potapa-i-nasti-klub-zalili-krovyu4

На даний момент за вказаним фактом вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

Варто відзначити, 20 жовтня на черговій сесії Хмельницької обласної ради було прийнято рішення «Про заборону проведення гастрольних заходів на території області особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації», також було прийнято низку звернень до центральних органів влади.

v-hmelnitskom-sorvali-kontsert-potapa-i-nasti-klub-zalili-krovyu3