Новини про зірок
Подобається

В очікуванні: Ксенія Собчак лягла у пологовий будинок (ФОТО)

22/10/2016     Автор: Катерина Гук
В очікуванні: Ксенія Собчак лягла у пологовий будинок (ФОТО)


Шанувальники і журналісти з нетерпінням чекають, коли на світ з'явиться малюк (або, як кажуть, малюки) Ксенії Собчак і її чоловіка Максима Віторгана. 

Кажуть, що телеведуча має народити наприкінці жовтня, тобто з дня на день, передає Корупція.Стар 

Крайній можливий термін пологів — день народження Ксенії — 5 листопада. При цьому журналістка продовжує вести активний спосіб життя: відвідує світські заходи і модні покази, бере інтерв'ю і виступає в ролі ведучої. Не дивно, що Ксенія сміється сама над собою і жартує, що може народити прямо на сцені.

35fad1f288e102ea5f17e24ccd633772

Однак три години тому Собчак опублікувала у своєму мікроблозі фотографію з роздумами про новий кліп «Окуляри Собчак» групи «Ленінград», в якому зіграла одну з ролей. Але шанувальників блондинки привернули не її думки, а геолокація — клінічний госпіталь "Лапіно», де вважають за краще народжувати всі наші зірки. Напевно, Ксенія так поспішала висловити свою думку з приводу кліпу, що просто забула прибрати вказівку ​​місця розташування, але шанувальники не на жарт захвилювалися і побажали їй легких пологів.

«Ви не просто так геолокацію поставили? Лапіно! Нарешті!) Легких вам пологів, дорога Ксенія … Лапіно)) чекаємо новин !!! Удачі !!! Уже в Лапіно?) Ксенія, ви в Лапіно в лікарні, що трапилося? Або вже час? .. Вдалих пологів Ксенія … Лапіно … Удачі, Ксенія! .. Лягли народжувати (Госпіталь Лапіно)? Допомагай вам Бог!, — побажали фанати Ксенії.

Правда, незабаром геолокацію на фото Собчак прибрала: чи то вже вирушила додому, чи то, щоб не привертати зайвої уваги.