Новини про зірок
Подобається

Несподівано: Ані Лорак заінтригувала новим дуетом (ФОТО)

22/10/2016     Автор: Яна Романська
Несподівано: Ані Лорак заінтригувала новим дуетом (ФОТО)

Ані Лорак представила нову пісню, «Я не можу сказати». Як кажуть самі артисти, ця композиція і робота над нею є щось більше, ніж просто творчість.

Пісня «Я не можу сказати» має особистий підтекст і в неї вкладені переживання самого Еміна. А все почалося з історії, якою він поділився з Максимом Фадєєвим — автором музики і слів нової композиції, передає Корупція.Стар

«Нас з Емінем пов'язують не лише спільні проекти, а й міцна дружба. Якось ми розговорилися про жінок, і він розповів про одну свою давню любов, як він глибоко переживає і думає про неї до сих пір. Я перейнявся цією історією, і мені було дико цікаво, яка жінка могла на нього так вплинути. Я запропонував йому пісню, слова в якій будуть діалогом чоловіка і жінки: «Я не твій», а вона буде відповідати: «Я не твоя». Він довго думав, але потім подзвонив і сказав, що дуже хоче її заспівати. І заспівав він її дико емоційно», — розповідає Максим Фадєєв.

Слова до пісні були написані спільно з Ольгою Серябкіною, солісткою групи Serebro. EMIN запропонував дует Ані Лорак, з якою його пов'язують взаємна симпатія і дружні відносини.

«Одного разу Емін подзвонив мені і з захопленням запропонував заспівати разом нову пісню. Я послухала слова і відразу погодилася. У цій пісні закладено щось справжнє, щире, зворушливе. Я зрозуміла, що це важлива історія для Еміна. Мені здається, вийшло дуже красиво», — ділиться враженнями Ані Лорак.

Сам співак підтверджує, що ця пісня таїть його особисті секрети. «Я думаю після того, як люди почують її, вони все зрозуміють», — каже EMIN.

24083_315