Новини про зірок
Подобається

Маловідомі факти про чоловіка Аніти Луценко, про які ніхто не знав

22/10/2016     Автор: Яна Романська
Маловідомі факти про чоловіка Аніти Луценко, про які ніхто не знав

Аніта Луценко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, як познайомилася з батьком своєї  дитини, а також зізналася, що вагітність її дуже змінила.

 Довгий час тренер приховувала своє цікаве положення, і хоча в результаті вона все ж таки зважилася розповісти як проходила вагітність, ім'я батька дитини Аніта досі приховує. Аніта Луценко дала відверте інтерв'ю, в якому поділилася подробицями знайомства зі своїм коханим, передає Корупція.Стар

«Ми сиділи в кафе з подругами, і на той момент я перебувала в стосунках з одним чоловіком. До цього я ніколи не вірила в кохання з першого погляду. І раптом я звернула увагу, що на мене дивиться один чоловік, симпатичний такий. Ми з подругами почали сміятися, і раптом, сама того не очікуючи, я офіціантом передала йому свій номер телефону. Після чого він підійшов побажати нам доброго вечора. В цей же день я подзвонила своєму хлопцеві, зізналася, що закохалася в іншого, і між нами все закінчено», — розповіла Аніта в інтерв'ю «Все буде добре!».

Дізнавшись про вагітність, Аніта Луценко зважилася на кардинальні зміни у зовнішності і поголила наголо. В інтерв'ю тренер зізналася, що зробила це, щоб перевірити реакцію коханого.

«Ми тоді відпочивали у моєї подруги в Норвегії. А обстриглася я для того, щоб побачити, як відреагує на цей божевільний вчинок мій молодий чоловік. Я подумала: він любить мене такою красунею, а ось якщо я буду лисою? На що він відреагував словами: «Ух ти, класно!», — Згадує Аніта Луценко.

Також Аніта зізналася, що очікування дитини змінило її і зробило набагато м'якішою.