Плітки
Подобається

Таємниця розкрита! Дочка Дмитра Малікова зустрічається з сином мільярдера (фотодоказ)

21/10/2016     Автор: Катерина Гук
Таємниця розкрита! Дочка Дмитра Малікова зустрічається з сином мільярдера (фотодоказ)

Журналісти нарешті змогли з'ясувати особистість коханої людини дочки Дмитра Малікова Стефанії. 

16-річна спадкоємиця артиста зустрічається зі своїм ровесником, сином мільярдера Володимира Груздева Леонідом, передає Корупція.Стар

Виявилося, син мільярдера зі списку Forbes і колишнього губернатора Тульської області Володимира Груздева захопився Стефанією Маліковій ще кілька років тому, однак тоді взаємністю Леоніду Стеха не відповіла. Лише півроку тому дівчина звернула увагу на шанувальника.

d15c662972aa6f8eff7e30827cdbdfe6__1440x-770x433-jpg-pagespeed-ce-ksdcnwibuy

Свої романтичні стосунки закохані ретельно приховують. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Стефанія ясно дає зрозуміти, що в особистому житті у неї панує повна гармонія: про це свідчать опубліковані фотографії, що зображують Малікову з величезними букетами і іншими милими подарунками.

Поки парочка зберігає вперте мовчання щодо своїх відносин, журналісти намагаються з'ясувати подробиці у найближчого оточення. У підсумку, батько Стефанії, популярний виконавець і музикант Дмитро Маліков, зізнався, що у його дочки дійсно є друг. Проте розкривати його імені артист категорично відмовився.

Куди балакучішими виявилася мати Стеши Олена Малікова. «Хлопці дружать дуже давно. Вони недалеко один від одного живуть. Леонід – чудовий хлопчик, не розпещений, розумний і вихований хлопець. Повну невідповідність з золотою молоддю. Це велика рідкість», – цитує її 16-річної красуні Life.ru.

Репортери з'ясували подробиці життя приятеля Стефанії. Так, в цьому році Леонід Груздєв закінчує одну з елітних московських шкіл. Батько Ліні Володимир Груздєв є постійним резидентом списку найбагатших людей Росії Forbes з капіталом в 550 мільйонів доларів: Володимир Груздєв володіє 50% компанії «Модний континент», яка є одним з найбільших виробників одягу в Росії. У 2011 року по лютий 2016-го Груздєв обіймав посаду губернатора Тульської області, а до цього вісім років був депутатом Держдуми від «Єдиної Росії».