«Супермодель по-українськи 3»: одна із учасниць зніметься в кліпі відомої зірки (фото)

21/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Супермодель по-українськи 3»: одна із учасниць зніметься в кліпі відомої зірки (фото)

Під час зйомок проекту "Супермодель по-українськи 3" одна із учасниць зніметься в кліпі MONATIK

За всі три сезони проекту "Супермодель по-українськи" такого кастингу ще не було. Одна із учасниць проекта має знятися під час зйомок в кліпі зіркового тренера "Голос. Діти 3" Дмитра Монатіка, повідомляє Корупція.Стар

Стати головною героїнею ролика топового виконавця як Дмитро,який будуть крутити по всіх музичних каналах країни, мріє половина українських дівчат. У наших учасниць проекту "Супермодель по-українськи 3" буде такий шанс.

Героїню свого кліпу Дмитро Монатік вибере особисто. Щоб пройти відбір, дівчатам доведеться обіграти на камеру рядок з пісні MONATIK "Посміхайся". Найцікавіше, що композицію учасниці почують тільки на знімальному майданчику. А продумати свої рухи і поведінку їм потрібно буде за текстом. Думаю, цей конкурс буде нелегким для дівчат. До речі, вже під час кастингу виявилося, що звикли до камер і величезною знімальної групи учасниці проекту "Супермодель по-українськи 3" будуть нервувати і метушитесь перед Дмитро Монатік! Взяти себе в руки і не розплескати свої емоції змогли не всі дівчата.

yyyyy

Чи зможе MONATIK знайти дівчину, яка стане обличчям його нового кліпу? 

Дивіться новий випуск шоу "Супермодель по-українськи 3" вже в п'ятницю, 21 жовтня, о 19:00 на Новому каналі.