Новини про зірок
Подобається

Не віриться: відомий актор нахабно зрадив дружині і ледь не вчинив самогубство (ФОТО)

21/10/2016     Автор: Яна Романська
Не віриться: відомий актор нахабно зрадив дружині і ледь не вчинив самогубство (ФОТО)

Він ніколи не був красунчиком, але його вже давно визнали ідеалом чоловічої краси. Він грає переважно нахабних негідників, але жінки втрачають від його персонажів свідомість, передає Корупція.Стар

Дитинство та юність майбутнього актора не можна назвати надто щасливими. Він був п’ятою дитиною у бідній родині італійців. Діти доношували старі пошарпані речі один одного, жили на хлібі і воді,  в усьому собі відмовляли. Аби не бути тягарем для батьків, у 12 років Адріано покинув навчання у школі, і пішов працювати. Тоді, ті кому малий Челентано точив ножі та ремонтував крани, й подумати не могли, що цей брудний, у подертому одязі юнак, зовсім скоро стане зіркою!

Так, у 18 років Адріано поїхав на пісенний конкурс до Мілану – і з того часу все відбувалося, як у казці про Попелюшку. Челентано буквально прокинувся відомим.

У 1963-му, на зйомках фільму «Якийсь дивний тип», Адріано, вже зіркою,  познайомився зі своєю першою і єдиною дружиною – Клаудією  Морі. Парочка, варто зізнатися, з акторів вийшла ще та: експресивний та ревнивий Адріано і палка скандалістка Клаудія. Навіть на весіллі не обійшлося без сварки: Адріано вирішив провести церемонію о 3 годині ночі, бо йому не хотілося, щоб хтось з інших чоловіків, бачив його наречену у  коротенькій весільній сукні. А одного разу, після чергового конфлікту, Адріано навіть вирушив вчиняти самогубство.

Втім, дурний характер – не єдиний недолік актора! Так вже сталося, що Адріано обожнювали жінки, а він, як слабкий тендітний чоловік, не в стані був цьому протистояти… Найгучніший роман «на стороні» у Челентано стався з красунею Орнеллою Муті, тією самою, що «приборкувала норовливого». Заради Челентано вона розлучилася з чоловіком. Та чоловіки, вони такі мінливі. Адріано несподівано зрозумів, що дружина йому миліша за всіх! І хоча сварки з приводу його зради у них з Клаудією не вщухають досі, втім шлюб Челентано вистояв!